Μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊού στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου

H Περιφερειακή Ενότητα Χίου εντάσσεται στο μέτριο επιδημιολογικό επίπεδο και ως εκ τούτου επισημαίνονται οδηγίες-κανόνες στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης κινδύνου διασποράς του Covid-19, που αφορούν στις Δημόσιες Υπηρεσίες και δη το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και τους Λιμενικούς Σταθμούς υπαγωγής του, ως κάτωθι:

  • Κατά τις συναλλαγές σας με το Λιμενικό Κατάστημα οφείλεται να φοράτε προστατευτική μάσκα.
  • Στο εσωτερικό του Λιμενικού Καταστήματος έχει τοποθετηθεί σήμανση σχετικά με τα σημεία που οφείλετε να αναμένεται την εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να τηρείται η απαιτούμενη απόσταση του 1,5 μέτρου.
  • Προκειμένου αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός προτιμήστε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του Λιμεναρχείου προκειμένου να κλείσετε ραντεβού για την εξυπηρέτησή σας εκτός της περίπτωσης που πρόκειται για επείγουσα περίπτωση.

Η Υπηρεσία θα επανέλθει με νεότερο δελτίο της στην περίπτωση που αλλάξει το επιδημιολογικό επίπεδο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.