Μέχρι 15 Οκτωβρίου η απομάκρυνση των σκαφών από τη μαρίνα Χίου, αλλιώς θα επιβληθούν κυρώσεις

Δεύτερη ανακοίνωση εκδίδει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου σχετικά με την απομάκρυνση των σκαφών από τη μαρίνα του Νοσοκομείου Χίου. Αναλυτικά, η Κεντρική Λιμενάρχης Χίου, κ. Ειρήνη Αργύρη αναφέρει:

Την 8η Αυγούστου 2019 υπεγράφη η Σύμβαση Παραχώρησης υπηρεσιών λειτουργίας λιμένων και του δικαιώματος χρήσης λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας του Νοσοκομείου στη Χίο μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και ιδιωτικής εταιρείας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του συγκεκριμένου χώρου από το Υπουργείο Τουρισμού προς τον παραχωρησιούχο απαιτείται η πλήρης εκκένωση αυτού από το σύνολο των σκαφών που κάνουν χρήση του εν λόγω χώρου.

Οι ιδιοκτήτες των εν λόγω σκαφών παρακαλούνται όπως απομακρύνουν άμεσα και όχι πέραν της 15ης Οκτωβρίου 2019, τα σκάφη τους τα οποία ελλιμενίζονται στο θαλάσσιο χώρο της Μαρίνας ή είναι ανελκυσμένα στο χερσαίο τμήμα αυτής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης σας ως προς τα προαναφερθέντα, η Υπηρεσία μας θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση επιβολής των νόμιμων ποινικών και διοικητικών κυρώσεων».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.