Μήνυμα Δημάρχου Χίου για την Έναρξη Νέας Σχολικής Χρονιάς

 

Καθώς η νέα σχολική χρονιά ξεκινά οι μικροί και μεγάλοι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες για την έναρξη ενός καινούργιου ταξιδιού στη μάθηση. Ευχές από καρδιάς σε όλη τη μαθητική κοινότητα, τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλων των βαθμίδων. Με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αποκτώντας γνώσεις αλλά και αρετές σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Θερμές ευχές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, στους νηπιαγωγούς, τους δασκάλους και τους καθηγητές που υπηρετούν με το εκπαιδευτικό τους έργο το ύψιστο αγαθό της παιδείας. Τέλος, πολλές ευχές και καλή χρονιά και σε όλους τους γονείς που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο, στήριγμα και θεμέλιο ζωής για τα παιδιά τους.

Ο Δήμος Χίου στηρίζει αποφασιστικά και με όλες του τις δυνάμεις την εκπαίδευση στο νησί μας, βελτιώνει τις υποδομές και στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης κάθε εκπαιδευτικής προσπάθειας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.