Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

 

Με την ευκαιρία της έναρξης της Σχολικής Χρονιάς 2021-22 θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς, σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τις ολόθερμες ευχές μου για μια χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Εύχομαι ολόψυχα τα παιδιά μας να δουν τον κόπο τους σε όλη τη σχολική χρονιά να ανταμείβεται με την κατάκτηση του αγαθού της Γνώσης.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, γνωρίζουμε και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην αξία της Παιδείας. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι μονάχα μετάδοση γνώσης, αλλά κυρίως διαπαιδαγώγηση και μετάδοση αξιών στις νεότερες γενιές.

Ως τοπικοί φορείς στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε με όλους τους τρόπους στην επίλυση όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει. Εργαζόμαστε με σταθερότητα και συνέπεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, για να έχει η εκπαίδευση στον τόπο μας τη θέση που της αξίζει.

Σας εύχομαι Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου

 

Παντελής Μπουγδάνος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.