Μήνυμα Υπουργού Ναυτιλίας Στυλιανίδη για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου

Για την χαρμόσυνη εορτή του προστάτη των ναυτικών Αγίου Νικολάου σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2023 αποστέλλει μήνυμα ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Στυλιανίδης:

Αγαπητοί και αγαπητές Ναυτικοί,

Τιμώντας σήμερα τον προστάτη της Ελληνικής Ναυτοσύνης, τον Άγιο Νικόλαο, εύχομαι στους απανταχού Έλληνες και στις απανταχού Ελληνίδες ναυτικούς Χρόνια Πολλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με γαλήνιες θάλασσες.
Η αφοσίωσή σας στο καθήκον, η συνεχής προσφορά σας στον κλάδο της ναυτιλίας αλλά και η αδιαμφισβήτητη δύναμή σας να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες στη θάλασσα, αντικατοπτρίζουν τον υψηλό επαγγελματισμό σας. Η συνεχής προσφορά και ο πατριωτισμός σας εγγυούνται την ασφάλεια και την ευημερία της Ελλάδας μας. Η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις είναι θαυμαστή και εμπνέει όλους εμάς. Με αφορμή τη σημερινή γιορτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας σε έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς της χώρας.

Έχετε και θα έχετε πάντα την αμέριστη στήριξή μου.
Ο Άγιος Νικόλαος να βρίσκεται πάντα φύλακας – οδηγός στην πλώρη σας!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.