Μήπως ο κ. Τσίπρας είναι ο Αρχιμάστορας; Γιατί η κ. Γεροβασίλη λέει ότι θα τα κάνουμε λίμπα;

Ακούγοντας και βλέποντας όλα τα ΜΜΕ να αναλύουν και να ασχολούνται με την συμπεριφορά των Πολάκη… Τζανακόπουλου για την υπόθεση NOVARTIS βγαίνω από τα ρούχα μου! Δεν είναι δυνατόν κ. Τσίπρα να επιμένεις σε παράνομες ενέργειες και να ρίχνεις λάδι στην φωτιά με την επιμονή σου να είναι οπωσδήποτε οι δύο συγκεκριμένοι πρώην υπουργοί σου μέλη στην προανακριτική επιτροπή από την στιγμή που πρέπει να καταθέσουν ως μάρτυρες ! Θυμόμαστε όλος ο Ελληνικός λαός τα γεγονότα γύρω από την υπόθεση και είχαμε ακούσει με τα αυτιά μας τα λεχθέντα για γνωστούς κουκουλοφόρους μάρτυρες και για την νυχτερινή επίσκεψη στην εισαγγελέα διαφθοράς !
Γιατί κ. Τσίπρα δεν εμπιστεύεστε άλλους βουλευτές από την κοινοβουλευτική σας ομάδα να είναι μέλη στην προανακριτική επιτροπή ; Γιατί επιμένετε να είναι μόνο οι δύο αυτοί ; Μήπως κρύβεται κάποια μεγάλη συμπαιγνία και συμμετοχή στο περιβόητο οργανωμένο σκάνδαλο του αιώνα που έχει εκ των γεγονότων αποδειχθεί σε φιάσκο και δεν θέλετε να μάθουν και οι περισσότεροι βουλευτές σας ; Που το πάτε λοιπόν ;
Προσπαθείτε να δημιουργήσετε κοινοβουλευτική ανωμαλία και εκτροπή για να κουκουλωθεί το φιάσκο που μας ταλαιπώρησε τόσα χρόνια με τα ψέματα για πολιτικές σκοπιμότητες και πολιτικά οφέλη ! Αφήστε λοιπόν τις φωνασκίες και τους τραμπουκισμούς και διορίσετε δύο άλλους βουλευτές στην επιτροπή για να λάμψει η αλήθεια ! Εκτός και αν έχετε λερωμένη την φωλιά σας ! Όλος ο Ελληνικός λαός πιστεύει ότι εμποδίζετε με κάθε τρόπο να μην λειτουργήσει η προανακριτική επιτροπή ! Πλανάται στον ορίζοντα ένα Μεγάλο Γιατί .; Καλή φώτιση και καλά Μυαλά!
Χίος 31 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.