«Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού». Οργισμένη πολίτης στρέφεται κατά του Καμμένου που επισκέφθηκε την Ραφήνα

Τις πληγείσες περιοχές επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής αλλά και να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο της Ραφήνας και να μετάσχει σε σχετική σύσκεψη.

Κάποιοι των εκ των πολιτών όμως, προφανώς θυμωμένοι και απελπισμένοι ξέσπασαν στον Πάνο Καμμένο και θέτοντας τους σειρά ερωτημάτων και απαιτώντας απαντήσεις.

Μια εξ αυτών η κ. Κατερίνας Σαμιώτη, πληγείσα από τις πυρκαγιές : «Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν; Αφήσατε να καεί ο κόσμος τζάμπα» φώναζε στον υπουργό.

Ο υπουργός απάντησε ότι «τα πυροσβεστικά ήταν πάνω στην Μαραθώνος» και τόνισε ότι «θα αποκαταστήσουμε ότι μπορούμε. Τις ανθρώπινες ζωές δε μπορούμε να αποκαταστήσουμε».

Ανάλογα ερωτήματα- κάποιες φορές σε αρκετά υψηλούς τόνους αναγκάστηκε να απαντήσει και σε άλλους κατοίκους της περιοχής που είχαν ενημερωθεί για την επίσκεψή του και τον περίμεναν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.