Μεγάλες ουρές και σήμερα Τετάρτη για Rapid Test στην Πλατεία Βουνακίου

 

Μεγάλος ο αριθμός και σήμερα αυτών που επιθυμούν να κάνουν δωρεάν Rapid Test στην Πλατεία Βουνακίου στο συνεργείο του ΕΟΔΥ.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ενώ παλαιότερα υπήρχαν δύο συνεργεία σήμερα πλέον, με την έλλειψη προσωπικού, έχουμε μόνο ένα με αποτέλεσμα την πολύωρη αναμονή των πολιτών σε μεγάλες ουρές, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το άνοιγμα των σχολείων την επόμενη εβδομάδα!

Μιας και στο νησί μας αυτή την περίοδο υπάρχει έξαρση κρουσμάτων σε σύγκριση με παλαιότερα πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και το Υπουργείο να στελεχώσει τα συνεργεία του ΕΟΔΥ, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά την έλλειψη προσωπικού, το συνεργείο στην πλατεία διενήργησε χθες Τρίτη 4 Ιανουαρίου 329 rapid test, εκ των οποίων 31 βγήκαν θετικά (θετικότητα 9.42%), ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφορούν 16 άνδρες και 15 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 25 έτη.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.