Μεγάλη νίκη του Ναυτικού Ομίλου Χίου εκτός έδρας επί του Ηλυσιακού με 8-11

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών, ο Ναυτικός Όμιλος Χίου πέτυχε νίκη ψυχολογίας στα Ιλίσια, καθώς επικράτησε του Ηλυσιακού με σκορ 8-11, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης και όσον αφορά τον Όμιλο G2.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα ανέβηκε στους 25 βαθμούς, ενώ ο γηπεδούχος Ηλυσιακός του Τάσου Σχίζα παρέμεινε στους 10. Με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της Β’ φάσης, ο ΝΟΧ χρειάζεται ακόμη μια νίκη και συνδυασμό αρκετών αποτελεσμάτων για να αποφύγει τη διαδικασία των Πλέι Άουτ.

Σε ένα παιχνίδι όπου πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Καρακάσης του ΝΟΧ με τέσσερα γκολ, οι δύο ομάδες παρέμεναν κοντά η μια στη άλλη μέχρι το 2ο οκτάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια οι Χιώτες με ένα επιμέρους 1-3 στην 3η περίοδο κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας, με τον Ηλυσιακό να κρατά την προσπάθεια για ανατροπή έως το φινάλε, μειώνοντας στα δύο γκολ, 2:17 πριν το τέλος με τον Αράκι, όμως ο ΝΟΧ με ψυχραιμία πήρε τη νίκη.

Στο 4ο οκτάλεπτο και συγκεκριμένα στο 1:43, ο συνεργάτης του Τάσου Σχίζα, Ηλίας Λάππας, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, ενώ πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Διαμαντής Λεμπέσης με τρία γκολ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-11.

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-4, 1-3, 4-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης 3, Δήμου Π. 2, Καραβιώτης, Αράι 1, Τσιστράκης, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αλευρόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης 1, Παππάς 1, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 4, Κανδιόγλου 2, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Καρακούρος Ι., Αμπάζης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Παντελής

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Πηγή: aquafeed24.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.