Μετακόμισαν οικογενειακώς Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

 

 

 

 

Πόσο… μακριά μπορεί να φτάσει η “τρέλα” για τον Παναθηναϊκό; 300, 400, 1000, 5.000 χλμ; Και αν η απόσταση δεν είναι πλέον θέμα στην εποχή μας, πόσο συνηθισμένο είναι να αφήνεις τον τόπο σου και το σπίτι σου για χάρη μιας ομάδας;

Το “Τ” σας παρουσιάζει την απίθανη ιστορία της οικογένειας Δέλιου, η οποία είναι… μοιρασμένη μεταξύ της Χίου και της Αθήνας εξαιτίας του… Παναθηναϊκού! Μπερδευτήκατε; Ας τα κάνουμε “πενηνταράκια” που έλεγε και μια ψυχή!

Καλοκαίρι του 2021. Τόπος: Αθήνα.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού κάνει δοκιμαστικά νεαρών παικτριών για τη στελέχωση του ρόστερ. Ανάμεσα στις πιτσιρίκες που βρέθηκαν στις προπονήσεις ήταν και μια 14χρονη αθλήτρια. Η Παρί Δέλιου. Η μικρή είχε έρθει από τη Χίο στην Αθήνα μαζί με την οικογένεια της και εντυπωσίασε τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χαραλαμπίδη. Επέστρεψε στη Χίο και τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να ακουστούν. Η Παρί είχε επιλεγεί για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Μόνο που υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Η απόσταση. Γιατί ο μόνιμος τόπος κατοικίας της είναι η Χίος.

Εκεί αρχίζει η ιστορία της Παναθηναϊκής “τρέλας”! Η Παρί, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, έχει ξετρελαθεί με την προοπτική της συμμετοχής της στην αγαπημένη της ομάδα. Το ίδιο όμως και ο πατέρας της, Ηλίας, εξίσου ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού! Η απόφαση ήρθε με έναν σπάνια φυσικό τρόπο. Η οικογένεια θα… μοιραζόταν μεταξύ της Χίου και της Αθήνας και η ταλαντούχα Παρί θα έκανε το όνειρο της – και αυτό του φανατικού Παναθηναϊκού μπαμπά Ηλία – πραγματικότητα.

Και έτσι έγινε! Η Παρί μετακόμισε στα 15 της χρόνια στην Αθήνα και έχει… εναλλάξ κοντά της τον πατέρα της και τη μητέρα της, ενώ στο νησί έμειναν τα αδέρφια της. Οι γονείς της αλλάζουν… βάρδιες και ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους, μοιράζουν τον χρόνο μεταξύ της Χίου και της Αθήνας για την Παρί και τον… Παναθηναϊκό!

Και η νεαρή αθλήτρια τους δικαιώνει. Πέρα από τη συμμετοχή και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, η Παρί Δέλιου φόρεσε και το εθνόσημο με την Εθνική Προ – Κορασίδων, ενώ παραμένει άριστη μαθήτρια με βαθμούς που αγγίζουν το 20!

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.