Με ευχαριστήριο ανταπαντά ο Δήμαρχος στο θέμα της θέρμανσης του σχολείου της Βολισσού

 

 

 

Μπορεί ο Σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών να καυτηρίαζε χθες με ανακοίνωσή του το θέμα της έλλειψης πετρελαίου στο σχολείο της Βολισσού ο δήμαρχος όμως σήμερα ανταπαντά με ένα ευχαριστήριο που του είχε αποσταλεί από το σχολείο της Βολισσού για εργασίες που είχε πραγματοποιήσει σε αυτό ο δήμος. Επισημαίνει δε ότι οι διευθυντές πρέπει να ενημερώνουν εγκαίρως το δήμο για επιμέρους θέματα που προκύπτουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης για την παιδεία και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων στο νησί μας ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή εργάζονται άοκνα και αδιάλειπτα προκειμένου να εξυπηρετούνται οι καθημερινές ανάγκες των σχολείων μας και τα παιδιά μας να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον. Η συνεργασία των σχολικών επιτροπών με τις διευθύνσεις των σχολείων είναι αγαστή, ενώ με έγνοια και φροντίδα γίνεται προσπάθεια για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που εμφανίζονται. Σε αυτό το πλαίσιο πολλές φορές διατυπώνονται ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή για την αποτελεσματική ανταπόκριση σε ειδικά αιτήματα και ανάγκες που προκύπτουν. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και το ευχαριστήριο που έλαβε ο Δήμαρχος εκ μέρους των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων της Βολισσού. Είναι εύλογο, τέλος, ότι για κάθε επιμέρους ανάγκη οι διευθυντές είναι υπεύθυνοι να διατυπώσουν έγκαιρα το αίτημά τους προς το Δήμο προκειμένου αυτό να ικανοποιηθεί. Συνεχίζουμε δυναμικά για την παιδεία, βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, χτίζουμε τη Νέα Χίο!”.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.