Με κλεμμένη πιστωτική κάρτα έκανε τις αγορές της στην Απλωταριά

Κλοπή πιστωτικής κάρτας και αγορές σε κατάστημα της Απλωταριάς.

Ένα απίστευτο γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2020, συγκεκριμένα γύρω στις 20:30 όταν Χιώτης συμπολίτης μας,  αφού πραγματοποίησε συναλλαγή σε ΑΤΜ έξω από το τραπεζικό κατάστημα της Alpha Bank λίγο αργότερα ανακάλυψε ότι έχασε την κάρτα ανάληψης του.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρησή του από το ΑΤΜ στάλθηκε ηλεκτρονικό μήνυμα στο προσωπικό του αριθμό τηλεφώνου, στο οποίο αναγραφόταν, ότι προχώρησε σε ανέπαφες συναλλαγές από κάποιο κατάστημα της Απλωταριάς, τις οποίες όμως δεν τις είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος.
Ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας μετέβη σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου, στο κατάστημα όπου πραγματοποιήθηκαν οι δυο συναλλαγές και τον ενημέρωσε ο καταστηματάρχης, ότι αυτές έγιναν την προηγούμενη ημέρα από κάποια κυρία Ελληνίδα.
Ο συμπολίτης μας ενημέρωσε την τράπεζα, όπου είχε εκδώσει την συγκεκριμένη κάρτα και αμέσως προχώρησαν στην ακύρωσή της.
 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.