Με τις Ευλογίες του Πάπα! Άντε να δούμε τι θα δούμε!

Χριστιανοί… Ομοφυλόφιλοι… Μουσουλμάνοι!

Βλέπουμε σήμερα λοιπόν ο πάπας ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας να κάνει εξαγγελίες για την ανοχή των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και μάλιστα την δημιουργία και οικογένειας … τώρα βέβαια δεν ξέρουμε το τί είδους οικογένεια με παιδιά και εγγόνια ίσως και δισέγγονα!

Και το ερώτημα είναι γιατί γίνονται όλοι οι διαχωρισμοί μεταξύ των ανθρώπων και των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών του ανθρώπινου γένους;

Και θέτω το μεγάλο ερώτημα στην Ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος αλλά και όλων των κρατών μήπως κάτι δεν πάει καλά στα Μυαλά όλων των προκαθήμενων των θρησκειών;

Γιατί στην Ελλάδα και γενικώς οι Αρχιερείς Γραμματείς και Φαρισαίοι δεν εγκρίνουν τους πολιτικούς γάμους και απαγορεύουν να γίνει βάφτιση εάν δεν υπάρχει θρησκευτικός γάμος;

Θυμάμαι ανέκαθεν από τα πολύ παλιά χρόνια δηλαδή την δεκαετία του 1950 ότι τα νόθα ή τα εξώγαμα παιδιά τότε τα έλεγαν μάλιστα (μπάσταρδα) δηλαδή τους έβαζαν και ταμπέλες και τα στιγμάτιζαν με διάφορους χαρακτηρισμούς…. ότι τα βάφτιζαν κανονικότατα και μάλιστα με μεγάλη προθυμία και συμπάθεια και μάλιστα το θεωρούσαν ψυχικό για όποιος γινόταν νονός ή νονά και του έφερνε και τύχη στην ζωή του!

Και ερχόμαστε τώρα στο διά ταύτα!

Γιατί υπάρχει σε όλα τα κράτη με Χριστιανική θρησκεία η μεγάλη υπογεννητικότητα και μειώνεται ο πληθυσμός με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουμε από Μουσουλμάνους όλων των χρωμάτων της ίριδας και να γινόμαστε όλοι μιγάδες;

Βέβαια ίσως ο Ποντίφικας να έχει κάποιο δίκιο αφού πλην των μουσουλμανικών πληθυσμών σε όλες τις υπόλοιπες θρησκείες οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πλέον κατά το ήμισυ ομοφυλόφιλοι με βούλα και καμάρι και τώρα πια με τις Ευλογίες του Πάπα!

Βέβαια ο Ποντίφικας εξ οικείων κρίνει τα αλλότρια γιατί είναι πλέον γνωστό ότι στους κόλπους της ιεροσύνης γίνεται του κουτρούλη ο γάμος που λέει η λαϊκή ρήση και η παροιμία!

Πως είναι δυνατόν επομένως αγαπητοί φίλοι να μην έχουμε υπογεννητικότητα όταν ο μισός πληθυσμός της γης έχει φθάσει στο σημείο να ακολουθεί τις καιρικές συνθήκες που διαμορφώνονται συνέχεια με τις ανώμαλες παρατεταμένες συνθήκες που επικρατούν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς!

Το Σύμπαν στην πραγματικότητα έχει γίνει ομοφυλόφιλο και οι εποχές έχουν γυρίσει ανάποδα και έχουν έρθει τα πάνω κάτω!

Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου για την επικρατούσα κατάσταση ανά την υφήλιο και την ατμόσφαιρα της οικουμένης!

Δυστυχώς ή ευτυχώς όλα έχουν π@στέψει ακόμη και η φύση με τις συνεχείς εναλλαγές των καιρικών φαινομένων που δεν ξέρουμε σε ποια εποχή βρισκόμαστε …..και είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε με την πραγματικότητα της εποχής.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε τις απόψεις του παπά που υπάρχουν στο κείμενο του Συγγελάκη από την Ρώμη!

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάποιος Θεός ή Αλλάχ ή ΜΑΜΩΝΑΣ και κατευθύνει το μυαλό του ανθρώπου!

Καλό απόγευμα και όνειρα θερινής νυκτός!

Χίος 22 Οκτωβρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.