Με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Χίου, Επχίας (ΠΖ) Κουτσουράδης Νικόλαος

 

 

Με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, συναντήθηκε την Κυριακή 06 Ιουνίου 2021, στο γραφείο του  στην πόλη της Χίου, ο  Πρόεδρος της Ένωσής μας, Επχίας (ΠΖ) Κουτσουράδης Νικόλαος.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα πάρα πολύ καλό και θερμό κλίμα. Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας ενημέρωσε τον Υπουργό και βουλευτή Χίου για τα προβλήματα που απασχολούν εν γένει τους στρατιωτικούς, μεταξύ των άλλων και για:

– Την τροποποίηση της μοριοδότησης του προσωπικού που υπηρετεί σε Μονάδες της Περιφέρειας Χίου.

– Τη μη καταβολή αποζημίωσης για τη νυκτερινή τους εργασία στα στελέχη.

– Την ανάγκη προμήθειας θαλάμου αποσυμπίεσης στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Ιδιαίτερα δε για το θέμα του θαλάμου αποσυμπίεσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση διότι θα εξυπηρετεί εκτός τους στρατιωτικούς, όλους τους πολίτες της Χίου αφού ο θάλαμος αποσυμπίεσης θα αποτρέψει τυχών προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στους δύτες του νησιού, βέβαια   εκτός απ’ την νόσο των δυτών οδηγεί στην επιτάχυνση  – βελτιστοποίηση της θεραπείας με υπερβαρικό οξυγόνο σε διάφορες παθήσεις αλλά και στην αποκατάσταση από χειρουργεία. Επίσης θα εξυπηρετεί όλο το βόρειο Αιγαίο, αφού θάλαμος αποσυμπίεσης αυτή στιγμή υπάρχει ένας στο Νοσοκομείο Καλύμνου o οποίος εξυπηρετεί όλο το Αιγαίο.

Εκ μέρους του κου Υπουργού υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή του για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς, για την επίλυση των προβλημάτων. Ενώ  δόθηκε η υπόσχεση ότι οι επαφές θα συνεχιστούν, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και ενημερώσεις, όποτε κριθεί αναγκαίο και πάντα με γνώμονα τη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση των διαφόρων θεμάτων που θα προκύψουν.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.