Με χιούμορ.. γέλιο και Αισιοδοξία! Τα λουλούδια στην κυρία από μένα! Γράφει ο Λ. Πυκνής

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε καθημερινά πολλά σχόλια και χιουμοριστικά βίντεο και εικόνες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σκίτσα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Από αυτά διάλεξα τα δύο συγκεκριμένα επειδή μου εξάπτουν την φαντασία και το μυαλό και μου έρχονται σκέψεις για την ιστορία της πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας διαχρονικά!

Θυμάμαι την σοβαρότητα των δύο με το όνομα που γιόρταζαν χθες το Κωνσταντίνος …. βυζαντινό όνομα με αίγλη και σοβαρότητα! Υπάρχει και το άλλο που αρχίζει από το Άλφα των δυο με παρεμφερή ονόματα ιδέες και χούγια! Μέσα στην πίστα ο ένας με το βαρύ ζεϊμπέκικο.. “αυτός ο άνθρωπος αυτός ” και ο άλλος με “τα λουλούδια στην κυρία από μένα” αλλά όχι πεταχτά στην πίστα αλλά στο γόνυ με το κεφάλι ψηλά!

Το ίδιο θα έκανε οποίος έβλεπε αυτό το αιθέριο πλάσμα με τα καλλίγραμμα πόδια με τα χέρια ψηλά και όλα στην φόρα που κολάζει και τον μεγαλύτερο άγιο! Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται με όλα τα κακέκτυπα κουσούρια και παρατράγουδα και τα κορόιδα πληρώνουν τα σπασμένα! Τώρα θα μου πείτε ποια σπασμένα; Ότι ήταν να σπάσει το διάλυσε ως αρχηγός του κράτους με όλα τα διεθνή θέματα και προβλήματα της χώρας! Μετά από δεκαετίες είδαμε κάτι το διαφορετικό να φαίνεται στον ορίζοντα με σοβαρότητα με πυγμή και αποφασιστικότητα! Τώρα που ο Ελληνικός λαός αρχίζει να βλέπει και να ξεχωρίζει το φως από το μαύρο σκοτάδι… προσπαθούν όλοι μαζί που συμπορεύονται μαζί με τον Άλφα να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα και προβλήματα ρίχνοντας καθημερινά λάσπη και παίζοντας με τους θεσμούς που επί πέντε χρόνια είχαν τσαλαπατήσει!

Δεν ξέρω αν πράγματι η φωτογραφία με τα λουλούδια στην κυρία από μένα είναι γνήσια και πραγματική… αλλά εάν είναι βλέπουμε πως φθάσαμε στο σημείο να υπερισχύουν οι γυναικείες γάμπες από το μυαλό και την λογική! Τελικά ίσως ισχύει αυτό που λέμε σηκώθηκαν τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι! Τώρα για ποιο κεφάλι έχω αμφιβολίες! Βάλτε επιτέλους μυαλό και σοβαρευτείτε με την πραγματικότητα γιατί δυστυχώς διανύουμε χαλεπούς καιρούς! Αυτά τα λίγα για χιούμορ και λίγο γέλιο χωρίς φόβο και προκαταλήψεις!

Χίος, 22 Μαΐου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.