Μηταράκης: Διανεμήθηκαν σχολικά είδη σε σχολεία της Χίου – Συνεχίζουμε αρωγοί, δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές

232 είδη σχολικού εξοπλισμού σε 11 σχολεία της Χίου από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Διανεμήθηκαν έπειτα από συνεργασία με την Διοίκηση της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. καθώς και με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ.κ. Κωνσταντίνο Καρατζά και Λεωνίδα Κωστάλα, σε 11 σχολεία της Χίου σχολικά είδη και εξοπλισμός για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.

Ειδικότερα διανεμήθηκαν 26 βιβλιοθήκες γραφείου, 11 βιβλιοθήκες νηπιαγωγείου, 20 γραφεία, 16 πίνακες μαρκαδόρου, 7 μαγνητικούς πίνακες, 21 εκπαιδευτικά παιχνίδια και βοηθήματα, 3 βοηθήματα βάδισης/στήριξης, 2 DVD , 77 θρανία, 47 καθίσματα και 2 αναπηρικά αμαξίδια.

Ο σχολικός εξοπλισμός παραδόθηκε στο 2ο Νηπιαγωγείο Χίου, στο 7ο Νηπιαγωγείο Χίου, στο Δημοτικό Βολισσού Χίου, στο Δημοτικό Λιβαδίων Χίου, στο Ειδικό Δημοτικό Χίου, στο Γυμνάσιο Βολισσού Χίου, στο Γυμνάσιο Βροντάδου Χίου, στο 1ο Γυμνάσιο Χίου, στο 2ο Λύκειο Χίου, στο ΕΕΕΕΚ Χίου και στο ΣΕΚ Χίου.

Ευχαριστούμε τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων που βρίσκονται δίπλα στους παιδαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές, καθώς επίσης και στα παιδιά του νησιού.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.