Μητσοτάκης: Δεν θα κοπεί κανένα επίδομα – Μειώσεις φόρων από το 2020

Εφ’ όλης της ύλης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ και στους Αταίριαστους.

Ένα ακόμα κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή έκανε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο κατά του ΣΚΑΙ, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος συνομιλεί με την κοινωνία και όχι με τον κύριο Τσίπρα.

«Καλοδεχούμενη η απόφαση να έρθει στον ΣΚΑΪ. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την εμμονή. Είναι ειδικότητα του Τσίπρα να κάνει το ‘όχι’, ‘ναι’. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω κινήσεις που αλλάζουν την στρατηγική ενός κόμματος πέντε ημέρες πριν τις εκλογές δείχνουν πανικό και απελπισία» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Yπογράμμισε ακόμα ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος για ντιμπέιτ, αλλά «όχι με δική μας υπαιτιότητα. Ήμασταν πρόθυμοι, προτείναμε ημερομηνίες, δεν κατέστη εφικτό. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Οι πολίτες μας έχουν δει σε αντιπαράθεση στη Βουλή 42 φορές. Εγώ επέλεξα συνειδητά να συνομιλώ με την κοινωνία όχι με τον Τσίπρα.»

Μητσοτάκης από Χαλκιδική: Κανένα περιθώριο για ψήφο οργής στις εκλογές

Στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά βρέθηκε την Δευτέρα 01 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας σε πολίτες, ζήτησε «ισχυρή εντολή» για μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, για την «πολιτική αλλαγή, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε, παράλληλα, ότι σε αυτή τη συγκυρία «δεν υπάρχει περιθώριο» για ψήφο σε κόμματα, που «δεν θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα την επόμενη μέρα», όπως, επίσης και για «ψήφο οργής» και κάλεσε τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν μαζικά στις κάλπες, προσθέτοντας: «Δε δικαιολογείται καμία αποχή, ούτε δικαιολογείται προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος».

«Το τελευταίο που θα ακούσετε από μένα θα είναι ψεύτικες υποσχέσεις και ανέξοδες δεσμεύσεις για πράγματα, τα οποία δε θα γίνουν την επόμενη μέρα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Αυτά τα οποία σας λέμε θα γίνουν πράξεις την επόμενη μέρα. Η μείωση των φόρων θα γίνει πράξη. Οι επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας θα γίνουν πράξη».

Μητσοτάκης: Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα γιορτάσουμε

«Είμαι σίγουρος, ότι με τη δική σας στήριξη, σε μια εβδομάδα από τώρα, το βράδυ της 7ης Ιουλίου, θα γιορτάσουμε, όχι μόνο γιατί θα μου κάνετε ένα δώρο για την ονομαστική μου εορτή, αλλά, κυρίως, γιατί θα κάνετε, θα κάνουμε, ένα δώρο στην Ελλάδα μας. Θα πούμε χρόνια πολλά στην Ελλάδα, χρόνια καλά στην Ελλάδα».

Σχολιάζοντας την ευχή του δημάρχου Προποντίδας Μ. Καρρά να γίνει «πρωθυπουργός», ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε ότι η διατύπωση της ευχής θα πρέπει να είναι, να γίνει «καλός πρωθυπουργός». «Το ζήτημα δεν είναι να φτάσεις στην καρέκλα, το ζήτημα είναι τι θα κάνεις αφού πάρεις στην εξουσία» είπε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι θα είναι η «μεγαλύτερη τιμή» για τον ίδιο, αν γίνει πρωθυπουργός, να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες των πολιτών.

Τόνισε ότι την επόμενη μέρα, εάν η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, θα δώσει «πολύ μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας στην αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού», ώστε «απαλλαγμένοι από την περιττή γραφειοκρατία» να υπηρετήσουν καλύτερα τους δημότες. Ευχαρίστησε το δήμαρχο για την υποδοχή και για τα θερμά του λόγια και συνεχάρη τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. «Να γνωρίζει, ότι την επόμενη μέρα θα είμαι αρωγός του και θα είναι αρωγός μας, στην προσπάθεια την οποία θα καταβάλουμε να βάλουμε τον τόπο σε τάξη και να τον οδηγήσουμε σε μια ισχυρή αναπτυξιακή τροχιά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.