Μητσοτάκης και Υπουργοί: Απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης της Χίου και του Βορείου Αιγαίου, η επίλυση του μεταναστευτικού 

 

 

Την επίλυση του μεταναστευτικού ως απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο αναγνώρισαν οι Υπουργοί της κυβέρνησης κατά την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της περιοχής, στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην παρουσίαση κατά την οποία μίλησε και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Υποψήφιος Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης όπου και πρότεινε μειωμένο ΦΠΑ σε όλα τα μικρά νησιά της Ελλάδας, μία σειρά Υπουργών παρουσίασαν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης που έφεραν το Βόρειο Αιγαίο σε αναπτυξιακή τροχιά και πάλι μετά την στασιμότητα της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
Όπως έγινε αντιληπτό από τις δηλώσεις των Καραγιάννη, Γεωργαντά, Οικονόμου, Μακρή, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η επίλυση του μεταναστευτικού αποτέλεσε εφαλτήριο για την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία έχει εισέλθει ολόκληρη η περιοχή του Βορείου Αιγαίου.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε υπερήφανος για την διαχείριση του μεταναστευτικού λέγοντας χαρακτηριστικά με προσωπική αναφορά στον κ. Μηταράκη πως τίποτα δεν θα είχε προχωρήσει εάν δεν είχε αντιμετωπιστεί το ζήτημα αυτό, ενώ οι υπόλοιποι υπουργοί αναφέρθηκαν προσωπικά στον κ. Μηταράκη τόσο για τις αρμοδιότητές του όσο και για την στήριξη των τοπικών κοινωνιών που επετεύχθη και μετά από συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.