Μηχανολογικός εξοπλισμός στα Ψαρά

Ολοκληρώθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΕΕΤΑΑ Α.Ε και ξεκινάει το συντομότερο δυνατό η διαγωνιστική διαδικασία επιλογής αναδόχου-ων για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού που θα αναβαθμίσει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του δήμου Ψαρών προς τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού , ενημερώνει με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την προμήθεια ενός μικρού απορριμματοφόρου, ενός ανατρεπόμενου φορτηγού με «παπαγαλάκι», ενός αυτοκινούμενου αναρροφητικού σαρώθρου, ενός μικρού εκσκαφέα-φορτωτή, ενός μικρού αυτοκινούμενου πλυστικού οχήματος, ενός ρυμουλκούμενου κλαδοτεμαχιστή και ενός μηχανήματος καθαρισμού παραλιών. Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθεια ανέρχεται στις 448.800,00 ευρώ και χρηματοδοτείται τόσο από πόρους του προγράμματος του ΥΠ.ΕΣ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ όσο και από ίδιους πόρους του δήμου μας. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι οι 12 μήνες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.