Μικρά αθλητικά της εβδομάδας

 

Κανάρης Νενήτων

Η Διοίκηση του Α.Π.Ο Κανάρη Νενήτων ανακοίνωσε  την επιστροφή του Α. Κουφούδη και την απόκτηση ενός από τους κορυφαίους επιθετικούς που γνώρισε το νησί μας, του Στέλιου Πελαντή.

 

 

Chiosrunning – Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου

  • Η δρομέας του Συλλόγου, Άννα Γαλάτουλα, κατέλαβε την 3η θέση με χρόνο 46:07 στις γυναίκες, στον αγώνα 10 χλμ. που διεξήχθη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στην Αίγινα στην μνήμη του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια. Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 858 δρομείς.

  • Προσκαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου Chiosrunning στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Κάστρο την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30 μ.μ.

 

ΕΠΟ:  Βάλτε απινιδωτές ή τέλος στους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους, μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια, με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται, καθώς και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα.

 

Στέφανος Σπαρτάλης

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε  83-58 του Ολυμπιακού στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γέρακα για την 10η αγωνιστική του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, με τον Χιώτη Στέφανο Σπαρτάλη να κάνει double double με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ πριν τελικά αποβληθεί από τον αγώνα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.