Μιλούν Όλοι ! Μιλούν και όσοι αγκαλιάζουν αναρχικούς,δολοφόνους και εγκληματίες !

Εξεπλάγην ακούγοντας μόλις τώρα τον περιβόητο βουλευτή του Σύριζα Χρήστο Γιαννούλη να λέει στην τηλεοπτική εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου – Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΆΙ οτι  Άκουσον ..Άκουσον ο Μητσοτάκης κατάργησε την αστυνομία που υπήρχε στα Πανεπιστήμια.

Φαίνεται ο άνθρωπος ζεί σε άλλον πλανήτη. Αλήθεια υπήρχε αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια και δεν το ξέραμε;  Ή Μήπως εννοεί τους καταληψίες;
Όταν μόλις χθές (17) βουλευτές του Σύριζα  και πολλοί Πανεπιστημιακοί  καθηγητές ζητούσαν και υποστήριζαν τον Κουφοντίνα δολοφόνο (11) θυμάτων να έχει ειδική μεταχείριση και να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλού για να καλοπερνά τό φρούτο της αναρχίας!
Απ’ότι φαίνεται ολοκάθαρα δυστυχώς για το κόμμα του Σύριζα είναι αυτοί που έχουν στην αγκαλιά και στούς κόλπους τους, όλες τις αναρχικές και εγκληματικές οργανώσεις και τις κατευθύνουν κατά το δοκούν για να δημιουργούν αναμπουμπούλα και χάος στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Μήπως και οι πορείες και τα συλλαλυτήρια χθές των φοιτητών από πού οργανώθηκαν;
Αυτοί που αντιδρούν για τους αιώνιους φοιτητές στα Πανεπιστήμια με όλη την παραβατικότητα με διακίνηση ναρκωτικών και όλων των εγκληματικών ενεργειών και τους καλύπτουν είναι ο Σύριζα και όλα τα ακροαριστερόστροφα εξαφτέρυγα που συμπορεύονται.
Όποιος έχει μάτια βλέπει και αυτιά ακούει και τα συμπεράσματα δικά σας.
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο με Υγεία και Αισιοδοξία! 
Χίος, 22 Ιανουαρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.