Μπάσκετ Παμπαίδων – ΒΑΟΛ vs ΦΟΒ 71-66

23PAMPjpg

Ακολουθεί κείμενο από την ιστοσελίδα του ΒΑΟΛ vaolchios.gr :

Αήττητος συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα παμπαίδων ο ΒΑΟΛ Χίου, επικρατώντας, στον προτελευταίο φετινό αγώνα του με 71-66 επί του αξιόμαχου ΦΟΒ. Τα πιτσιρίκια του Μανώλη Χατζηλάμπρου έκαναν το 11 στα 11 και πλέον θέλουν τη νίκη στο τελευταίο τους παιχνίδι με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ την Κυριακή στο Βούρειο (15:00), ώστε όλα τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών του ΒΑΟΛ (εφήβων, παίδων, παμπαίδων) να έχουν κατακτήσει αήττητα τα αντίστοιχα πρωταθλήματα ΤΕ Χίου (και Βορείου Αιγαίου)… Κι αν σε όλα αυτά προσθέσετε τις κούπες στα πρωταθλήματα Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων αλλά και το Κύπελλο Γυναικών, ο συνολικός φετινός αριθμός τροπαίων ανέρχεται στα 7 (!) ενώ τα πρωταθλήματα Χίου φτάνουν πλέον τα 99…

vathmolo pamp20

Στον  αγώνα  μετά από ένα καταιγιστικό Α΄ δεκάλεπτο (39-19) οι πρωταθλητές δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό δίνοντας την ευκαιρία στον μαχητικό ΦΟΒ να ροκανίσει τη διαφορά. Με τον Χρήστο Χατζηλάμπρου να αγωνίζεται πολύ λιγότερο από το μισό του αγώνα (πρέπει να ξεκουραστεί και λίγο) οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά μέχρι και το -1 στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα αλλά η επαναφορά του διεθνή αθλητή του Βούρειου σφράγισε τη νίκη για τους πρωταθλητές. Εξαιρετικός ο Μιχάλης Ξυνταριανός (17(1)) και καλή προσπάθεια από όλα τα παιδιά του Βούρειου που όμως, έδειξαν αδικαιολόγητα αγχωμένα σε κάποια σημεία του ματς. Στα θετικά το ότι σκόραραν οι 9 στους 10 πρωταθλητές, ο πολύς χρόνος συμμετοχής που πήραν ιδιαίτερα οι μικρότεροι ηλικιακά και φυσικά η θετική αντίδραση σε συνθήκες ντέρμπι μετά από πολύ καιρό. Από τον ΦΟΒ που ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα παίζοντας μαχητικά και διεκδικώντας τη νίκη, ξεχώρισαν οι Φ. Παπαδόπουλος (28(3)) και Π. Πατελίδας (20(2)). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή τους προσπάθεια και φυσικά ραντεβού την Κυριακή για την Κούπα στους πανάξιους Πρωταθλητές Χίου και σε αυτή την κατηγορία…

Διαιτητής: Φλωράδης.

Τα δεκάλεπτα: 39-19, 47-33, 61-49, 71-66.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου) Ξυνταριανός 17(1), Κουσκουσάκης, Τσιμούνης 2, Λουκαράκης 3(1), Στείρος 2, Μηλιάδης 8, Χατζηλάμπρου 34(2), Αλούρδας 2, Σκυριώτης 2, Πιπινιάς 1.

ΦΟΒ (Κιρκινέζη – Πατελίδας) Στουπάκης, Πατελίδας Αν., Αμέντας, Παχνός 4, Πατελίδας Π. 20(2), Σαραντινός 2, Παπαδόπουλος 28(3), Τριπολίτης, Κόσσαρης 4, Κουταλιάρης 8.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.