ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! Έξω απ’ την πόρτα και κάτω απ’ το τραίνο όποιος σπ(η)λώνει την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας! (ι)

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι
Για την ορθογραφία άλλο ο Σπήλιος και άλλο το σπιλώνει ( Αλληγορισμός και Παραλληλισμός ).
Και ας ξεκινήσουμε από τα συμβάντα και το βίντεο του Αίσχους και της συμπεριφοράς γόνων πολιτικών τζακιών πλέον του αιώνος!
Μπράβο και Συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη που άμεσα άστραψε και βρόντηξε και έκοψε τα κεφάλια που δυστυχώς αμαυρώνουν τα ήθη και έθιμα, την αξιοπρέπεια την Συνέπεια και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή και στην συνέχεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!
Δεν είναι δυνατόν γόνοι παλαιών πολιτικών τζακιών με προγόνους (ΓΟΥΝΑΡΗ, Παναγιώτη Κανελόπουλο, Λιβανό και Μιλτιάδη Έβερτ) που οι γόνοι αυτοί, δηλαδή Σπήλιος Λιβανός και Πέτρος Δούκας που έχουν χρηματίσει Υπουργοί επί Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, να έχουν συμπεριφορές χαμαιτυπείου και πεζοδρομίου και να προβαίνουν σε σύληση τραυματισμένων και τσουρουφλισμένων και να κανιβαλίζουν τους νεκρούς της φωτιάς του 2007 στην Ηλεία!
Θυμάμαι πολύ καλά τις δύο τεράστιες φωτιές τον Ιούνιο και στις αρχές Σεπτεμβρίου 2007 στην περιοχή της Ηλείας με καμένα χωριά και δεκάδες τσουρουφλισμένους νεκρούς που ταλανίζουν ακόμη και σήμερα όλους τους Έλληνες πολίτες και ειδικότερα της περιοχής που υπήρξαν μεγάλες προσφορές για κτίσιμο νέων χωριών από προσφορές ευεργετών και κρατών και φυσικά του Ελληνικού κράτους και του Υπουργείου Οικονομικών που υπήρξε τότε ο Δήμαρχος Δούκας και έδωσε το κράτος οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες κατοίκους δίδοντας τους άμεσα μετρητά!
Και αυτό έγινε επειδή υπήρχε προεκλογική περίοδος και έπρεπε άμεσα να καλύψουν τις ανάγκες των αστέγων τσουρουφλισμένων που η λαίλαπα της φωτιάς είχε κάψει τα σπίτια και όλα τα υπάρχοντα τους, από ταυτότητες μέχρι χρήματα και βιβλιάρια καταθέσεων και δεν ήταν δυνατόν να μπορέσουν να πάρουν χρήματα από τις τράπεζες, λόγω της αναμπουμπούλας των επικείμενων εκλογών του Σεπτεμβρίου 2007.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Αυτό καθαυτό το γεγονός υπήρξε η αιτία και οι εξυπνάδες του Δούκα να μαγαρίσει τους νεκρούς για επίδειξη στον Σπήλιο Λιβανό και την ομήγυρη παρέα του, χασκογελώντας ότι μοίρασε χρήματα για κομματικά οφέλη .
Έπαρση και επιδειξιομανία πολιτικής αλητείας!
Φωτιά στα πατζάκιά τους!
Αυτές οι εξυπνάδες και συμπεριφορές χαμαιτυπείου δεν ταιριάζουν στο κόμμα και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό με ήθος και ηθική με πυγμή και αρχές με αξιοπρέπεια με Φιλότιμο, αισθήματα και συναισθήματα προς τον συνάνθρωπο και την οικογένεια και την νομιμότητα και την γαλήνη της κοινωνίας!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!  Όποιος ξεφεύγει από την ευπρέπεια και τις ηθικές αξίες, κλωτσιά και έξω από την παράγκα!
Ανήθικα στοιχεία δεν έχουν θέση στην Νέα Δημοκρατία!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες και Νεοδημοκράτες γιατί έχουμε Πρωθυπουργό με κύρος ήθος ηθική και μεγάλα ΦΡΥΔΙΑ!
Χίος 8 Φεβρουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.