Μόστρα Θυμιανών: Ντύσου και έλα δηλώνοντας συμμετοχή

Μόστρα – Καρναβάλι Θυμιανών! Φέτος Τυρινή Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 “την Ανεβάζουμε” και Τυρινή Κυριακή 17 Μαρτίου “την Κατεβάζουμε”!!!

Ένα μοναδικό έθιμο, προστατευόμενο και ενταγμένο στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, συνοδεύεται με Καρναβάλι Παγχιακής και όχι μόνο εμβέλειας. Το χωριό των Θυμιανών κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες. Το ζητούμενο είναι να διασφαλιστεί η πορεία του εθίμου και του καρναβαλιού και οι επισκέπτες να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη χιώτικη φιλοξενία!

Εθελοντές

Πολιτιστικοί – αθλητικοί σύλλογοι , φορείς, πρόσκοποι και οδηγοί, εθελοντικές ομάδες , ιδιώτες κτλ θέλουμε τη βοήθεια σας! Είναι πολύτιμη!

Δήλωση Εθελοντικής Παρουσίας στη Μόστρα – Καρναβάλι Θυμιανών: https://forms.gle/JAM7e3omcAWKPpCi9

“Πλήρωμα: Ντύσου κι Έλα”

Συμμετέχεις σε πολιτιστικό ή αθλητικό σύλλογο; Σε περιπατητικό σύλλογο, σε σύλλογο εθελοντικής εργασίας; Είσαι δάσκαλος/α – καθηγητής/τρια και θελεις να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τους μαθητές και τις μαθήτριες σου; Είσαι επαγγελματίας και θέλεις να κάνεις μία ξεχωριστή δράση για τους πελάτες σου; Είσαι σε παρέα 20 ατόμων που θέλει να ζήσει διαφορετικα και έντονα την φετινή Αποκριά;

Φέτος στη Μόστρα – Καρναβάλι Θυμιανών μπορείς να συμμετέχεις σαν πλήρωμα με τη δική σου στολή! Το ¨Πλήρωμα Ντύσου κι Ελα” επιμελείται μόνο του τη στολή του και επιλέγει το θέμα του!

Δήλωση συμμετοχής στη φόρμα: https://forms.gle/7WZoBDH44QVr9jv39

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το: 6987822338 και το 694859117

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.