Νέα γεώτρηση στην θέση Χωρή της Βολισσού από την ΔΕΥΑΝΧ και όχι μόνο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΥΑΝΧ

“Υποχρέωση και ευθύνη όλων των αιρετών είναι να προσπαθούν για την εξεύρεση χρημάτων προς εκτέλεση των έργων εκείνων τα οποία θα διευκολύνουν την κοινωνία και την ζωή των δημοτών.
Προς αυτή την κατεύθυνση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝΧ ενήργησε, έχοντας επιτυχές αποτέλεσμα, με την καθοριστική συμβολή του Υπουργού κ. Μηταράκη, του Δημάρχου κ. Κάρμαντζη, του Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και την εξαιρετική συνεργασία με τα υπηρεσιακά στελέχη της ΓΓΑΙΓΝΠ στη Μυτιλήνη και της ΔΕΥΑΝ Χίου.
Έτσι ο Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, μετά από το αίτημα μας, τις απαιτούμενες μελέτες και τα τεχνικά δελτία, με απόφαση του χρηματοδοτεί τα παρακάτω ώριμα και αναγκαία έργα:
1. Ανόρυξη και διασύνδεση νέας υδρογεώτρησης στη θέση « χωρή » της Τοπικής Κοινότητας Βολισσού Χίου με προϋπολογισμό 64.059,75 €
2. Αντικατάσταση μεμβράνης λιμνοδεξαμενής στη θέση « Πλατανάκι »της Τοπικής Κοινότητας Αυγωνύμων και αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης από την λιμνοδεξαμενή προς την δεξαμενή στη θέση « Πλατανάκι » με προϋπολογισμό 74.997,00 €
Όπως οφείλουμε ως ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας προς κάθε κατεύθυνση για την επίτευξη και άλλων χρηματοδοτήσεων” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Βασίλης Μυριαγκός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.