Νίκος Νύκτας: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

 

Στην αντεπίθεση περνάει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας αναφορικά με τις δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μαλέλη περί δικαστικής έρευνας για διασπάθιση χρημάτων της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας.

Ο κ. Νύκτας αναφέρει:

«Ο κ. Μαλέλης σε συνέντευξη τύπου στη Λήμνο, μεταξύ άλλων ανακριβειών  ανέφερε ότι δήθεν υπάρχει δικαστική έρευνα για διασπάθιση  χρημάτων  της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας . Η αναφορά τούτη είναι παντελώς  ψευδής , αφού ουδεμία τέτοια έρευνα υπάρχει , ούτε έχουμε κληθεί για οποιοδήποτε θέμα ,  από εισαγγελική ή άλλη αρχή.

Επειδή  υπάρχει απόλυτη νομιμότητα σε όλες τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου, οι οποίες έχουν ψηφισθεί είτε από το Περιφερειακό Συμβούλιο είτε από την Οικονομική Επιτροπή και ουδεμία σκιά υπάρχει σχετικά με τη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος , καλώ τον κ. Μαλέλη να ανακαλέσει όσα ψευδώς και δημοσίως ανέφερε, ειδάλλως θα υπάρξει δικαστική προσφυγή εναντίον του .

Λυπάμαι που ο κ. Μαλέλης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ψεύδη και συκοφαντίες. Του υπενθυμίζω  το ότι “καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται’’.

Αιδώς Αργείοι …», καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.