Να παραμείνει κλειστό το Μουσικό σχολείο μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου, αξιολογώντας την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την ανακοίνωση κρούσματος COVID 19 σε μαθητή του σχολείου μας, απευθυνόμαστε στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Διεύθυνση του Σχολείου μας, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων ζητώντας:

1. Να παραμείνει κλειστό το σχολείο, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ώστε να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πιθανή διασπορά του ιού μεταξύ των μαθητών μας και των οικογενειών τους.

2.Στο διάστημα αυτό, αν και τα παιδιά μας έχουν κουραστεί ιδιαίτερα από την τηλεδιδασκαλία, τα μαθήματα όλων των τάξεων να πραγματοποιηθούν μέσω της σχολικής πλατφόρμας.

Σε άλλη περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση εκ μέρους της αρμόδιας Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να συνταχθούν με την πρότασή μας και να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, με το τίμημα κάποιων απουσιών αλλά και με ήσυχη τη συνείδηση ότι πράττουμε το σωστό για τη μικρή μας κοινωνία, που υγειονομικά δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία εκτεταμένη διασπορά του ιού. Δεν χρειάζεται πανικός αλλά πρόληψη και κανείς να μην εφησυχάζει.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Συλλόγου μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.