ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ “ΑΡΤΙΟΝ”

Νέα σεζόν και νέες δραστηριότητες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΑΡΤΙΟΝ” τηρουμένων, φυσικά, όλων των ισχυόντων μέτρων για τον Covid-19.

-Και επειδή η ψυχολογία μας είναι λίγο πεσμένη προτεραιότητα δίνεται στις συναντήσεις -σεμινάρια για καλύτερη ψυχολογία με την καθοδήγηση της Συμβούλου ψυχικής υγείας και Ψυχοθεραπεύτριας κας Σοφίας Ζαννίκου, η οποία θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες στη διαχείριση του στρες των ημερών και των συναισθημάτων μας, στοχεύοντας σε μια καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητάς μας και των σχέσεων με τους άλλους.

-Ο “μαέστρος “του είδους κ. Γιάννης Κατσάφαρος θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας μικρής ρεμπέτικης κομπανίας, μεταδίδοντας τις πολύτιμες γνώσεις του πάνω στο ρεμπέτικο , κάνοντας τους ερασιτέχνες τραγουδιστές -τριες να τραγουδάνε …σαν ρεμπέτες.

-Άλλη μια μουσική παρέα ετοιμάζεται επίσης. Δάσκαλος και μαέστρος , ο πτυχιούχος του Εθνικού Ωδείου και ταλαντούχος καλλιτέχνης Μιχάλης Μάγνης. Το ρεπερτόριο του μουσικού αυτού εργαστηρίου θα συμπεριλαμβάνει επιλογές από το “έντεχνο”, τραγούδι, το νέο κύμα, το ελαφρολαϊκό  και τα σουίνγκς.

-Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στη συγγραφή του δικού σας αστυνομικού διηγήματος-μυθιστορήματος, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο εργαστήριο δημιουργικής γραφής του “ΑΡΤΙΟΝ” , που θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση της κας Βάσως Κριτάκη, κατόχου μεταπτυχιακού στην δημιουργική γραφή, η οποία με έναν εύκολο τρόπο και ειδικές τεχνικές θα σας οδηγήσει στο να γίνετε, γιατί όχι,  η νέα Αγκάθα Κρίστι ή ο νέος Γιάννης Μαρής.

-Αν πάλι επιθυμείτε να ενταχθείτε στο θεατρικό τμήμα του “ΑΡΤΙΟΝ”, ο Σύλλογος θα σας περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

-Μπορείτε όμως να επιλέξετε και  τα διαδικτυακά μαθήματα εικαστικών δημιουργιών σε μετάξι.  Η καταξιωμένη εικαστικός κα Σοφία Μπόμπολη, πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών θα εισάγει τους συμμετέχοντες στην τεχνική του μπατίκ και σε εικαστικές δημιουργίες με τη χρήση του κεριού στο μετάξι.

Στις νέες δράσεις του Συλλόγου “ΑΡΤΙΟΝ” εντάσσονται , επίσης, Εκθέσεις, επετειακά αφιερώματα, δημιουργία  βίντεο κλιπς, ντοκιμαντέρ,  …και ό,τι άλλο ζητήσετε. Κέφι να υπάρχει.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!!!!

  

 

Επικοινωνία : Βάσω Κριτάκη, Πρόεδρος “ΑΡΤΙΟΝ” , Τηλ. 6937214208

                      E mail           artion.chios2013@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.