ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…

 

Στο ίδιο έργο θεατές.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος της 11/5/2019 αποτελεί πιστό αντίγραφο εκείνου της περιόδου 2015/2016. Αμφότεροι κεκλεισμένων των θυρών!!! Στην Ευρώπη, και όχι μόνο, ο τελικός αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου. Εδώ; Εδώ απολαμβάνουμε τους καρπούς της… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ. Πρωτεργάτες/πρωταγωνιστές, σ’ αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία, οι διατελέσαντες υφυπουργοί Αθλητισμού, πρώην και νυν, Κοντονής και Βασιλειάδης. Κοινό χαρακτηριστικό αμφοτέρων: μουστακοφόροι και γενειοφόροι. Δηλ. από τρίχες… καλά πάμε.

Δυστυχώς στο μυαλό έρχεται ο τελικός της περιόδου 1968/1969 που μετά την παράταση παίχτηκε στα ….”ζάρια”. Νικητής του “ΛΟΤΤΟ” ο ΠΑΟ. Ηττημένος ο Δαφνοστεφανομένος Έφηβος. Η σύγκριση αναπόφευκτη. Τότε είχαμε Χούντα. Ρυθμιστής στα του ποδοσφαίρου ο Χουντικός Συνταγματάρχης Κων/νος Ασλανίδης σε ρόλο Γ.Γ. Αθλητισμού. Ελλάς το μεγαλείο σου!

Δια της παρούσης μου, όθεν, καλώ τους Κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους κ.κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Νότη Μηταράκη να τοποθετηθούν Δημόσια, εν προκειμένω, για να γνωρίσουμε την άποψη/στάση τους στο επίκαιρο καυτό αυτό θέμα που απασχολεί τους ποδοσφαιρόφιλους.

Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης
6/5/2019

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.