Νότης Μηταράκης – Η Ελλάδα δημιούργησε ένα ισχυρό μέτωπο 16 κρατών-μελών υπέρ της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κος Νότης Μηταράκης έγραψε για το Μεταναστευτικό αυτή την φορά στην ” Εφημερίδα των Συντακτών “ και όπως χαρακτηριστικά ανήρτησε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του στο Φ/Β  ανάφερε τα παρακάτω:
“Οι κλειστές ελεγχόμενες δομές θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για λαθροδιακινητές και παράνομα εισελθόντες οικονομικούς μετανάστες.
? Οι άναρχες δομές στα νησιά οδήγησαν σε αύξηση των ροών, σε σημαντική αύξηση των διαμενόντων στις μεγάλες πόλεις, όπως η Αθήνα – όπου επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη υπήρξε η μεγαλύτερη καταγεγραμμένη αύξηση αλλοδαπών κατοίκων – και δυσκολία επίτευξης απελάσεων.
? Η χώρα μας δημιούργησε ένα ισχυρό μέτωπο 16 κρατών-μελών υπέρ της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ . Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που δεν είχε καν πρόσκληση για το τραπέζι του διαλόγου.
? Το Μεταναστευτικό δεν είναι το μέλλον της Χίου, αλλά “σφραγίζεται” από την ολοκλήρωση, μέσα στο 2023, των μεγάλων έργων που επί σειρά ετών “λίμναζαν”. Ο κ. Γιώργος Καμίνης επενδύει στο “σήμερα”, αντί να μιλήσει για το “αύριο”. Αυτό είναι το λάθος που το 2023 θα τον κρατήσει νομοτελειακά, μαζί με το Μεταναστευτικό, στο “χθες”.
Από το άρθρο μου στην ” Εφημερίδα των Συντακτών “ .
?Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μου εδώ: https://www.efsyn.gr/…/329124_oi-kleistes-eleghomenes…”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.