Ν. Μηταράκης: Απένειμε Διαμνημόνευση Μεταναστευτικής Αρωγής Β’ Τάξης σε Αικατερίνη Κουτσοπούλου και Δανιήλ Εσδρά

Απονομή Διαμνημόνευσης Μεταναστευτικής Αρωγής A’ τάξης, από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, στην Γενική Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Πρωτοδίκη, Αικατερίνη Κουτσοπούλου και τον Ειδικό Απεσταλμένο/ Περιφερειακό Σύμβουλο για τη Μεσόγειο στον ΔΟΜ – ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, Δανιήλ Εσδρά.

Διαμνημόνευση Μεταναστευτικής Αρωγής A’ τάξης, απένειμε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, στην Γενική Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Πρωτοδίκη, Αικατερίνη Κουτσοπούλου και τον Ειδικό Απεσταλμένο/ Περιφερειακό Σύμβουλο για τη Μεσόγειο στον ΔΟΜ – ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, Δανιήλ Εσδρά.

Ο κ. Μηταράκης κατά την τοποθέτησή του επεσήμανε πως «στο πρόσωπό της κυρίας Αικατερίνης Κουτσοπούλου, τιμούμε τις γυναίκες και τους άνδρες της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών οι οποίοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου να ανακτήσει η χώρα μας τον έλεγχο του μεταναστευτικού». Αντίστοιχα αναφερόμενος στον κ. Εσδρά, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου σημείωσε πως συνέβαλε καταλυτικά τα προηγούμενα, δύσκολα χρόνια της μεταναστευτικής κρίσης, από την θέση του επικεφαλής του γραφείου Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, προκειμένου η χώρα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο βάρος που κλήθηκε να σηκώσει.

Όπως είπε ο κ. Μηταράκης, η Διαμνημόνευση Μεταναστευτικής Αρωγής Β’ Τάξης απονέμεται «σε αναγνώριση της προσωπικής συμβολής σας, καθώς επωμιστήκατε ένα ιδιαίτερο βάρος για τις ανάγκες των οργανισμών σας». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.