Ν. Μηταράκης: Ιδιοκτησία του Δημοσίου η έκταση στο Θόλος

«Με αναλυτική ανακοίνωση του το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου παρουσίασε δημοσιευμένες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικράτειας (υπ’ αριθμ. 1383/2022) και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χίου (υπ’ αριθμ. 58/29-4-2022). Αποφάσεις που έκριναν ως νόμιμη την άδεια χωροθέτησης και κατασκευής της δομής στη Χιο, και ιδιοκτησία του Δημοσίου την έκταση στο Θόλος. Εκπλήσσει το γεγονός ότι η παρουσίαση δημοσιευμένων αποφάσεων στα μάτια δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στη Χίο εκλαμβάνεται ως «προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης».
Αντίθετα, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σέβεται απόλυτα και λειτουργεί βάσει αυτών των αποφάσεων. Περιμένει όλους να πράξουν αναλόγως.
Μίλησα από την πρώτη στιγμή με ειλικρίνεια και παρρησία στο χιώτικο λαό, τα αποτελέσματα της πολιτικής μας είναι εμφανή σε κάθε Χιώτη και σε κάθε Χιώτισσα, οπότε καλό θα ήταν οι τοπικές δημοτικές αντιπολιτεύσεις να μην προκαλούν με -κενές περιεχομένου- συνθηματολογιες και να πουν και αυτές την αλήθεια στον κόσμο» αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου, Ν. Μηταράκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.