Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Παθολογική & Ψυχιατρική Κλινική του “Σκυλίτσειου” Νοσοκομείου Χίου

Ο ανάδοχος του έργου της ανακατασκευής της παλιάς Παθολογικής Κλινικής του “Σκυλίτσειου” Νοσοκομείου της Χίου έχει ξεκινήσει επιτέλους τις εργασίες του. Έπειτα από προσπάθειες της πρώην Διοικήτριας του Νοσοκομείου, κ. Ελένης Βουτιέρου αλλά και της νυν κας Έλενας Κανταράκη το έργο αυτό, αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, και μετά από πολλούς μήνες αναμονής επιτέλους έγινε η αρχή, ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

«Το έργο υψηλών προδιαγραφών που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περίθαλψης στο νησί μας έχει ξεκινήσει στο Νοσοκομείο μας και πιστεύουμε μέσα σε εύλογο χρόνο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η Παθολογική και η Ψυχιατρική κλινική να είναι σε πλήρη λειτουργία. Οι μέγιστες προσπάθειες επί των Διοικήσεων (Βουτιέρου – Κανταράκη), η στήριξη του Υπουργείου Υγείας, της 2 ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, των ευεργετών που δώρισαν τις μελέτες στο Νοσοκομείο μας, της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και του Νοσοκομείου, εργάστηκαν για το κοινό όφελος και ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο για να καταλήξει το έργο να πάρει σάρκα και οστά.  Επίσης πρέπει να τονιστεί η εξαιρετική προσπάθεια και υπομονή του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που δίνει καθημερινό αγώνα μετά την μετεγκατάσταση, αλλά και κυρίως των ασθενών που έχουν σταθεί δίπλα μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.