Ξεκίνησαν στα Ψαρά τα έργα για τη δημιουργία νέα μονάδας αφαλάτωσης

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν στα Ψαρά τα έργα για τη δημιουργία νέας μονάδας αφαλάτωσης, η οποία θα βοηθήσει στο μεγάλο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει το νησί. Το θέμα ανέδειξε μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος Ψαρών Κων/νος Βρατσάνος, ευχαριστώντας παράλληλα τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μ. Κουτουλάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του δήμου για  χρηματοδότηση του έργου .
Στην ανάρτησή του αναφέρει:
“Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του έργου “Κατασκευή των απαραίτητων συνοδών έργων για την εγκατάσταση και λειτουργία νέας μονάδας αφαλάτωσης 300 m3/d”, προυπολογισμού 53.532,68 ευρώ και αναμένεται σύντομα η ολοκλήρωσή τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Μανώλη Κουτουλάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για τη χρηματοδότηση του έργου. Παράλληλα συνεχίζεται το έργο ανόρυξης νέων γεωτρήσεων με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εδώ και πολύ καιρό δουλεύουμε εντατικά προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επάρκεια νερού στη διάρκεια της θερινής περιόδου και να αποφύγουμε προβλήματα (διακοπές υδροδότησης) που θα πλήξουν την οικονομία και την εικόνα του νησιού μας”, καταλήγει ο κ.Βρατσάνος .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.