Ξεκινάει από αύριο η διανομή τροφίμων δικαιούχων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Χίου

 

Ο Δήμος Χίου και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τρίτη 15/02/2022 και ώρα 11.00-17.00, Τετάρτη 16/02/2022 και Πέμπτη 17/02/2022 και ώρα 09:00π.μ. – 17.00μ.μ. θα πραγματοποιείται διανομή προϊόντων.Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι: Νωπό χοιρινό κρέας, Λάχανο, Κοτόπουλο, Μακαρόνια, Λάδι, Φακές , Φασόλες,      Σάλτσες, Ζάχαρη, Γάλα, Βρεφικά είδη.

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οδό Νικ. Ζορμπά, Καστρομηνάς και τηλέφωνα επικοινωνίας 22713 51753 και 22713 51754.

Σημειώνεται ότι, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι δικαιούχοι θα λάβουν μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο οποίο θα τους γνωστοποιείται η ημέρα και η ώρα προσέλευσης και εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας.  Συνιστάται στους δικαιούχους να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος), τηρουμένων των προβλεπόμενων αποστάσεων ενώ είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας προστασίας.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

α) την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και β) Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση ή Υπεύθυνη Δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.