Ξεκινά για 8η συνεχή χρονιά η λειτουργία του Αλληλέγγυου Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Το Εργατικό Κέντρο Χίου και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου ενημερώνουν ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η λειτουργία του Αλληλέγγυου Κοινωνικού Φροντιστηρίου για 8η συνεχή χρονιά.

Όλα αυτά τα χρόνια η λειτουργία του φροντιστηρίου οφείλεται στην έμπρακτη αλληλεγγύη εκπαιδευτικών που απλόχερα βοηθούν και στηρίζουν. Απευθυνόμαστε  και αυτή την χρονιά σε καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γενικής παιδείας ,ειδικοτήτων ΕΠΑΛ και ξένων γλωσσών) ,που έχουν διάθεση και χρόνο να προσφέρουν και σε μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα αλληλέγγυα μαθήματα

Οι ανάγκες για μάθηση και επιπλέον βοήθεια των μαθητών δεν σταματούν ποτέ και η  προσπάθεια μας αυτή είναι μια απάντηση στην αναγκαιότητα για πρόσθετη διδακτική στήριξη των μαθητών-τριών, στην καθημερινή τους μελέτη.

Η Εμπειρία των προηγούμενων χρόνων μας  δίνει δύναμη και ευθύνη για να συνεχίσουμε με υπευθυνότητα  και αυτή την χρονιά.

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, δεν επιθυμούμε να γίνουμε δωρεάν φροντιστήριο, στόχος μας είναι  να ενισχυθούν οι οικογένειες που η οικονομική πίεση στέκεται εμπόδιο στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών τους στην εκπαιδευτική διαδικασία και η συμβολή μας είναι βοηθητική σε αυτό  που υποχρεούται η πολιτεία να παρέχει στους μαθητές.

Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές-τριες οι οικογένειες των οποίων αποδεδειγμένα, δεν δύναται να επωμισθούν και αυτό το οικονομικό βάρος.

Τα μαθήματα γίνονται όπως πάντα στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Χίου και ειδικά για αυτή την σχολική χρόνια θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες που απαιτούνται. Ολιγομελή τμήματα, χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων.

Συνεχίζουμε και αυτή την χρονιά συλλογικά και αλληλέγγυα.

Τηλ.επικοινωνίας 6977841382

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.