«Ξυδάτα… Χριστούγεννα» από τον ΦΟΒ

 

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου  θα πραγματοποιήσει  την Κυριακή 18  Δεκεμβρίου  και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων  το παραμύθι “Ξυδάτα…..Χριστούγεννα “.

Η Υπόθεση του έργου

Παραμονή Χριστουγέννων. Δύο αδερφές ετοιμάζουν το αποψινό τους ρεβεγιόν όπου έχουν καλέσει η καθεμία τις δικές της φίλες. Αν και είναι πολύ χαρούμενες έχουν ένα μικρό πρόβλημα… Οι φίλες της μίας δεν συμπαθούν τις φίλες της άλλης. Παρόλα αυτά βάζουν τα δυνατά τους μήπως και τα καταφέρουν να τα βρουν μεταξύ τους και περάσουν καλά. Όμως η μικρή ζηλιάρα αδερφούλα των κοριτσιών αποφασίζει να κάνει μια σκανταλιά για να τους το χαλάσει……  Πόσο εύκολο είναι λοιπόν να χάσει κάποιος το πραγματικό νόημα της ζωής,  την αξία της αγάπης,  την έννοια της αγνής φιλίας…….. ..γιατί άραγε αφήνουν οι άνθρωποι τους εαυτούς τους να παρασυρθούν και να δώσουν αξία σε ασήμαντα πράγματα,  ενώ αυτά που πραγματικά αξίζουν είναι τόσο κοντά τους ;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.