Οι Αμάδες άνοιξαν την αγκάλη της στην Κιβωτό του Κόσμου

Είκοσι πέντε παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου μαζί με τους συνοδούς τους, ξεναγήθηκαν χθες το μεσημέρι στις Αμάδες με οδηγούς τον Κρίτων, την Αποστολία και τον Σταμάτη. Οι γυναίκες του χωριού μαγείρεψαν με χαρά και προσέφεραν γεύμα αγάπης σε όλα τα παιδάκια και τους συνοδούς τους ενώ στη δράση συμμετείχε όλο το χωριό αλλά και κάτοικοι των Καρδαμύλων. Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του σύλλογου “Οι Αμάδες”, Νίκος Καλογεράς όλοι οι Αμαδιανοί και πολλοί Καρδαμυλιτες συνεισέφεραν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της όμορφης αυτής δράσης.

“Σύσσωμο το χωριό μας, σύσσωμα τα μέλη του συλλόγου μας, και πολλοί συντοπιτές μας από Καρδάμυλα αγκαλιάσαν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου – Αιγαίου εχθές το μεσημέρι. Οι εθελοντές μας (κατά κύριο λόγο οι Αμαδιανές ΚΥΡΙΕΣ) μαγείρεψαν με πολύ μεράκι και χαρά και πρόσφεραν γεύμα αγάπης σε 25 παιδιά και τους παιδαγωγούς τους από τη δομή του Αίπους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν σεργιάνι στις ράχες του χωριού με ξεναγούς την Αποστολία, τον Σταμάτη, και τον Κρίτωνα και ενημερώθηκαν για τη ζωή και την ιστορία του χωριού μας. Την εκδήλωση τίμησαν πάνω από 50 μέλη μας, συγχωριανοί, και συντοπίτες μας. Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης κος. Pantelis Bougdanos (Παντελής Μπουγδάνος) , το μέλος της τοπικής κοινότητας Καρδαμύλων η κα. Δώρα Σαββοπούλου (Dora Savvopoulou ) , ο δημοτικός σύμβουλος κος. Γεώργιος Λιγνός, και παιδαγωγοί και φίλοι από τα γειτονικά μας Καρδάμυλα. Συγκεντρώθηκε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσόν για την αγορά δωροεπιταγών για τρόφιμα. Επίσης, ένα μικρό χειροποίητο δωράκι δόθηκε στο κάθε παιδί της Κιβωτού. Ευχαριστούμε θερμά την εκκλησία μας , όλους τους εθελοντές μας, και όλους τους δωρητές μας για την υποστήριξη και συνεισφορά σε αυτή την πολύ όμορφη μέρα αγάπης! Τα αξαιγάπητα παιδιά της Κιβωτού εντυπωσιάστηκαν από το σεργιάνι στις ράχες του γραφικού χωριού μας και έδωσαν ραντεβού με τους ντόπιους για την επόμενη χρονιά! Όλοι οι Αμαδιανοί τόνισαν πολλές φορές στα παιδιά της Κιβωτού ότι θα ήταν τιμή τους να θεωρούν και να αισθάνονται τις Αμάδες σαν το σπίτι τους!”, καταλήγει ο Νίκος Καλογεράς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.