Οι Αρνητές προκαλούν την διχόνοια και τον Όλεθρο στην κοινωνία!

 

Αρνητές της Ακροδεξιόστροφης και Ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας με την συμπεριφορά σας γίνεστε οι νέοι εγκληματίες πολέμου της πανδημίας του Κορωνοιού!

Ευθέως και ευθαρσώς σας κατηγορώ και σας καταγγέλλω ως ηθικούς αυτουργούς για την εξάπλωση εκ νέου της αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας, γιατί καθημερινά από τα ΜΜΕ εξαγγέλλεται και προκαλείτε ειδικότερα τους νέους να αντιδρούν και να αντιστέκονται σε όλες τις υποδείξεις των Υγειονομικών και υπευθύνων επιστημόνων και να δημιουργείται συνωστισμός σε πάρτυ, σε παραλίες, σε πλατείες, στα μέσα μαζικής μεταφοράς λεωφορεία κ.λ.π. και το χειρότερο είναι η άρνηση του εμβολιασμού της μάσκας και των άλλων μέτρων προστασίας!

Και δεν μιλάμε για τις πορείες διαμαρτυρίας και καταλήψεις και συλλαλητήρια που κατά καιρούς προκαλούσαν το μπάχαλο και την αναμπουμπούλα στις μεγάλες πόλεις πού είναι γνωστό από ποιούς πολιτικούς χώρους και σχηματισμούς οργανώνονται!

Θυμάμαι πριν ένα χρόνο πού ο κλήρος και ειδικότερα αρκετοί Δεσποτάδες και παπάδες έκαναν του κεφαλιού τους και αγνοούσαν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας για τα μέτρα προστασίας μέχρι που ίσως ορισμένους τους τιμώρησε ο παντοδύναμος και κτύπησαν την πόρτα του Αγίου Πέτρου και τους πήρε ο Χάρος στον άλλο κόσμο!

Δεν είναι δυνατόν να παίζετε για κομματικά οφέλη με την ζωή των συνανθρώπων μας!

Δεν είναι δυνατόν για λόγους αντιπολίτευσης στην Κυβέρνηση να παρασύρετε στον Όλεθρο και να διχάζεται η κοινωνία!

Δεν είναι δυνατόν να παρασύρετε η νεολαία μας στην καταστροφή για να γεμίσει το πουγκί ορισμένων ανεγκέφαλων και ασυνείδητων επιχειρηματιών που μπροστά στο κέρδος δεν ορρωδούν προ ουδενός και αφήνουν να γίνεται μεγάλος συνωστισμός και μπάχαλο με ποτά και ναρκωτικά σε παραλίες και κέντρα διασκέδασης και να λένε ότι δεν υπάρχει καμία πανδημία και Κορωνοϊός και ότι όλα γίνονται για να χειραγωγήσουν τον λαό οι Κυβερνήσεις.

Βλέπετε ότι όπου υπάρχουν γλέντια άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα και μάλιστα σε μικρές ηλικίες από 17 έως 30 χρονών!

Σήμερα υπάρχει η μετάλλαξη του Κορωνοιού Δ’ δέλτα και η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται μπροστά σε άμεσα απαγορευτικά μέτρα μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες… βέβαια μέχρι να φτάσουμε μέχρι το γράμμα Ω ωμέγα έχουμε ακόμη είκοσι γράμματα για μετάλλαξη!

Δεν είναι δυνατόν να παρασύρονται μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι από ανεγκέφαλους γενικώς για να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα με την άρνηση να εμβολιαστούν γιατί θα τους φυτέψουν όπως ισχυρίζονται κάποιο τσιπάκι για να τους ελέγχει η Κυβέρνηση με αποτέλεσμα ορισμένοι να ταξιδέψουν για τον άλλο κόσμο δίχως γυρισμό!

Η βλακεία σε όλο το μεγαλείο της!

Για φανταστείτε στην εποχή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας και ειδικότερα με το κινητό ανά χείρας όλοι μας να περιμένουν οι Κυβερνήσεις να μας ελέγξουν με τσιπάκι…αφού με τα διάφορα μαγνητικά και ηλεκτρονικά κύματα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο καθένας μας.

Και έχουμε από την ακροδεξιόστροφη κομματική νομενκλατούρα τον τηλεπωλητή με κρέμες και μαντζούνια να μοστράρει το ” Βυζαντινόν ” που περιέχει τεϊόδεντρο και θεραπεύει με πασάλειμμα τον Κορωνοϊό…άστα κάτω πού τα πάς!

Και τα μυαλά στα κάγκελα και έξι λίρες!

Και από την άλλη η ακροαριστερόστροφη κομματική νομενκλατούρα τηλεοπτικά να χύνουν όπως λέει το άσμα: ” Τα δάκρυα μου είναι καυτά σου κάψαν το μαντίλι και τα φιλιά μου είναι πικρά σου πίκραναν τα χείλη… Έγινε η θάλασσα πλατιά θολώνει την ματιά μου !”

Γενικώς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την Κυβέρνηση ότι δεν έχει όραμα και πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή Υγειονομική περίθαλψη και αντιμετώπιση της κρίσης της πανδημίας και ότι ο εμβολιασμός δεν είναι αποτελεσματικός!

Για φανταστείτε να είχαμε Υπουργό υγείας τον ανεμβολίαστο και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας γιατρό χειρουργό με το τσιγάρο στο στόμα ανεκδιήγητο Παυλάρα και Πρωθυπουργό τον παραμυθά και κατασκευαστή πολυκατοικιών το παιδί των καταλήψεων και των συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας…σε πιομεγάλο χάλι θα βρισκότανε σήμερα η Υγεία του Ελληνικού λαού και πόσες δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα είχαν ταξιδέψει στο υπέρ πέραν;

Είναι πλέον όλοι αυτοί οι υποκινηταί και καθοδηγηταί της άρνησης του εμβολιασμού για μένα εγκληματίες και εχθροί της Ελληνικής Κοινωνίας!

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο και με τις όποιες υγειονομικές γνώσεις διαθέτω προσκαλώ και προκαλώ όλες και όλους τους Έλληνες να πάνε να εμβολιαστούν γιατί δεν μπορώ να βρίσκομαι στην ίδια πόλη και να κάνω παρέα με ανεγκέφαλους ανεμβολίαστους και να μού στερούν την “Ελευθερία ” μου για πολιτικά καπρίτσια και αντί εξουσιαστική ιδεολογία!

Μέχρι εδώ και δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο γιατί θα είμαι πολύ καυστικός και θα προκαλέσω το κοινό αίσθημα με τα γραφόμενα μου!

Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης!

Καλό ξημέρωμα και Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες με το όνομα Κυριακή και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που εορτάζει σήμερα ενώ άλλοι με αυτό το όνομα εορτάζουν σε άλλη ημερομηνία!

 

Χίος 7 Ιουλίου 2021

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.