«Οι νέες τεχνολογίες στα Μουσεία της Χίου: Τα 3D μοντέλα και η σημασία τους»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων που έχει κεντρικό θέμα τη «Δύναμη των Μουσείων» και επέλεξε να αφιερώσει τον εορτασμό στην παρουσίαση των ψηφιακών εφαρμογών  που θα εγκατασταθούν στα μουσεία της Χίου.

Η εκδήλωση με τίτλο «Οι νέες τεχνολογίες στα Μουσεία της Χίου: Τα 3D μοντέλα και η σημασία τους» επικεντρώνεται στη χρήση και τη σημασία των ψηφιακών μοντέλων, ως μέσων ενίσχυσης της μουσειακής εμπειρίας του επισκέπτη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 δια ζώσης για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου, καθώς και διαδικτυακά για το ευρύ κοινό (ώρα 13.30 μέσω του συνδέσμου: https://zoom.us/j/92440128867?pwd=bEhZR005cU00V1Z4UnVHNVhSN282dz09).

Την ημέρα του εορτασμού η είσοδος στα Δημόσια Μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.