Οι Οινούσσες αποχαιρέτησαν τον Γυμνασιάρχη τους!

Μια ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή που θα μείνει αξέχαστη στους Αιγνουσιώτες ήταν ο χθεσινός αποχαιρετισμός στον Γυμνασιάρχη κ. Κώστα Καπητανίδη.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Οινουσσών, κου Γιώργου Δανιήλ «Οι μαθητές και οι μαθήτριες, αυτά τα υπέροχα παιδιά μας, έδωσαν το “παρών” στο λιμάνι για να πουν το “ευχαριστώ” στον δάσκαλο, που με αγάπη, σεμνότητα και ειλικρινή αφοσίωση υπηρέτησε το ακριτικό μας σχολείο. Μετά από 10 χρόνια επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη κοντά στην οικογένειά του, αφήνοντας στην Αιγνούσα μια άλλη αγαπημένη μαθητική οικογένεια, που θα τον θυμάται και θα τον τιμά με αγάπη για πολλά χρόνια. Σ’ ευχαριστούμε, Κώστα Καπητανίδη, για την στήριξη και τη συνεργασία, για την εμπιστοσύνη, που μου έδειξες και τη φιλία μας! Εύχομαι να περάσεις ένα χαρούμενο καλοκαίρι κοντά στην οικογένειά σου και με δύναμη και κέφι να επιστρέψεις το φθινόπωρο στα νέα σου καθήκοντα!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.