Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

 

  1. Νομικός Γεώργιος. Χειρουργός ορθοπαιδικός, επιμελητής Α’ στο γενικό νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο». Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και από το 2008 ζει και εργάζεται στη Χίο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ναυταθλητικού Ομίλου Θυμιανών.
  2. Νεαμονίτης Κωνσταντίνος. Οικονομολόγος. Υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΔΟΥ Χίου). Γεννήθηκε το 1975 στη Χίο. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του πρώην Βουλευτή και Υπουργού κ. Κωστή Μουσουρούλη και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
  3. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος. Δάσκαλος. Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πυργίου. Γεννήθηκε το 1959 στο Πυργί της Χίου. Είναι Πτυχιούχος Π.Τ.Δ.Ε. (Ε.Κ.Π.Α.), με Μεταπτυχιακό στη Μηχανική της Διοίκησης. Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Αιγαίου και είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.