Οκτώβριος μήνας πρόληψης καρκίνου του Μαστού – Προσφορά σε όλους τους στρατιωτικούς. Διότι στην υγεία και στην ζωή έχουμε δικαίωμα ΟΛΟΙ

 

 

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη μορφή καρκίνου των γυναικών και είναι η 2η αιτία θανάτου των γυναικών από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα παγκοσμίως. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας 4.500 γυναίκες εμφανίζουν κακοήθεια στο μαστό.

Ωστόσο, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου σε αρχικό στάδιο οδηγεί σε ποσοστά ίασης που φτάνουν το 95-97%. Καθίσταται λοιπόν μείζονος σημασίας η προσπάθεια για έγκαιρη διάγνωση. Στη προσπάθεια αυτή, σημαντικότερο παράγοντα αποτελεί η ευαισθητοποίηση των γυναικών για προληπτικό έλεγχο.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού ενώ η 25η Οκτωβρίου ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου κατόπιν συνεννοήσεως με την Διεύθυνση του Διαγνωστικού εργαστηρίου ¨Μαγνητικής Τομογραφία Χίου¨ εξασφάλισε ένα ελκυστικά προνομιακό πακέτο (υπέρηχο – μαστογραφία) ώστε να αποτελέσει και κίνητρο για τις γυναίκες συναδέλφους αλλά και για τις συζύγους συναδέλφων για να εξεταστούν διότι  Η πρόληψη είναι το κλειδί!!!

 H προσφορά απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες συναδέλφους αλλά και για τις συζύγους συναδέλφων ανεξάρτητα εάν είναι μέλη, διότι στην Υγεία δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. 

Για τις συναδέλφους η εξέταση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη του στρατιωτικού βιβλιαρίου.

Για τις συζύγους συναδέλφων η εξέταση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη του στρατιωτικού βιβλιαρίου του συζύγου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διαγνωστικό εργαστήριο ¨Μαγνητικής Τομογραφία Χίου¨

Τηλ. +30 22710 81981       e-mail: info@magnitiki-chiou.gr

Διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 38, Φάρκαινα, 82100 Χίος

       

-Ο-

Πρόεδρος

 

Νικόλαος Κουτσουράδης

ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΖ)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.