Ολοκληρώθηκαν οι επισκευές στα σχολεία του Δήμου Ψαρών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολείων των Ψαρών όπως ενημερώνει με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ψαρών. Σε αυτήν αναφέρει:

“Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σημαντικές παρεμβάσεις επισκευής και συντήρησης στα σχολικά κτίρια του δήμου μας (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο-λύκειο) και κυρίως στους αύλειους χώρους τους. με βασικό στόχο την βελτίωση της λειτουργικότητάς τους και της εξασφάλισης των απαραίτητων προϋποθέσεων ασφάλειας στο σχολικό περιβάλλον.

Μονώσεις, συντήρηση δαπέδων, ελαιοχρωματισμοί κιγκλιδωμάτων περίφραξης, συντήρηση μπασκετών και λοιπού εξοπλισμού είναι μερικές μόνο από τις πολλές εργασίες που περατώθηκαν.

Τα παιδιά μας αποτελούν το πολυτιμότεροι κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας και οφείλουμε να τους εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε απερίσπαστα και μαζί με τους εκπαιδευτικούς μας να επιδοθούν στον ιερό στόχο.

Η επένδυση στην παιδεία αποτελεί επένδυση στην προοπτική και το μέλλον του νησιού και της χώρας μας.”

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.