Ομόφωνες όλες οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Χίου

 

H Δημοτική Κοινότητα Χίου την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 πραγματοποίησε το Τοπικό Συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκαν και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Σίμος Βενέτος, έθεσε υπ’όψιν στα μέλη του τοπικού συμβουλίου τα ακόλουθα θέματα:

1.Την αναγκαιότητα αντισεισμικού ελέγχου στα σχολικά κτήρια από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χίου.

2.Την γνωμοδότηση επί της τροποποίησης της ΑΕΠΟ για την υφιστάμενη δραστηριότητα: Εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Χίου στη θέση ανατολικά του υπάρχοντος αεροδιαδρόμου.

3. Τις υπ’ αριθ. 38/02-10-2019 και 40/02-10-2019 αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Χίου περί Κατασκευής – Επιδιόρθωσης Πεζοδρομίων και Ασφαλτοστρώσεων σε διάφορες οδούς της πόλης και των συνοικιών.

4. Την μίσθωση δημοτικού ακινήτου.

5. Τις άδειες παρατάσεως χρήσης ωραρίου μουσικής σύμφωνα με τις αστυνομικές διατάξεις.

6. Την παραχώρηση της πλατείας Νικ. Πλαστήρα για μη κερδοσκοπικό φεστιβάλ γαστρονομίας και τουρισμού.

Όλες οι παραπάνω αποφάσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα από τον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, όπου και στάλθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Χίου και στον Δήμαρχο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας συνεχίζουν και θα συνεχίζουν με υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, να αφουγκράζονται τα προβλήματα και τις προτάσεις των δημοτών στέλνοντας σχετικά έγγραφα προς τους αρμόδιους φορείς για την επίλυσή τους.

Το γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Χίου, στο Δημαρχείο (Δημοκρατίας 2), δέχεται καθημερινά αιτήματα από τους δημότες της πόλης και των συνοικιών. (Τηλ. Επικοινωνίας: 22713-50046)

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.