Ο Αγιασμός στο Ιωνικό Κολυμβητήριο ( Βίντεο-Φωτογραφίες)

 

 

 

 

Το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022 έγινε ο Αγιασμός του Ιωνικού Κολυμβητηρίου με αφορμή την νέα σεζόν που ξεκινά την Δευτέρα.

Το Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος ενώ παρευρέθηκαν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κος Νότης Μηταράκης, ο Δήμαρχος Χίου κος Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, κος Ιωάννης Μανάρας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Ιωάννης Ξενάκης κ. ά. καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι.

Να σημειώσουμε ότι το κολυμβητήριο ήταν κλειστό για αρκετούς μήνες λόγο των εργασιών που γίνονταν για την αλλαγή της τέντας, την εξωτερική κελύφωση, την  βαφή και  άλλες παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με τον κο Μανάρα,  οι παρεμβάσεις ήταν απαραίτητες και θα δώσουν νέα πνοή στο κολυμβητήριο για τα επόμενα σαράντα τουλάχιστον χρόνια.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κος Νότης Μηταράκης δήλωσε  σχετικά στο facebook :

“Παρευρέθηκα στην τελετή αγιασμού του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, Μάρκου. Εντυπωσιάστηκα από τις ριζικές παρεμβάσεις στο κτήριο, με την ολοκαίνουρια τέντα, τις παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και τις εργασίες εξωραϊσμού του. Μια εγκατάσταση 36 χρόνων, παραμελημένη και ξεχασμένη όλα αυτά τα χρόνια είναι πλέον έτοιμη και παραδίνεται στους Χιώτες και τις Χιώτισσες, στους αθλητές και τα σωματεία της! Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή και σε όσους συνέβαλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!”

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.