Ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Μανδάλας απαντά στις κατηγορίες για την τσιμεντόστρωση μονοπατιών στα Θυμιανά

 

Ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Μανδάλας δήλωσε στον Κώστα Κυδώνη στην εκπομπή «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1 Αιγαίου» για το θέμα της τσιμεντόστρωσης τμημάτων  των μονοπατιών της Πέτρας στα Θυμιανά ότι αυτό ήταν «κληρονομιά» από δύο μελέτες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής στις οποίες έγινε επικαιροποίηση με νέες μελέτες περιβαλλοντικών όρων και που τελικά εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ σαν υλοποιήσιμα έργα.

Ο κος Μανδάλας δήλωσε χαρακτηριστικά:

« Το έργο αυτό ήταν ένα κομμάτι από μια μεγάλη μελέτη αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ που ολοκληρώθηκε το 2018. Κάποιος συνάδελφός μου(σ.σ. – δημοτικός σύμβουλος), χωρίς να ξέρει τι ακριβώς γίνεται και ποια είναι η πραγματικότητα, κατήγγειλε ότι ο δρόμος αυτός είναι μια μεμονωμένη τσιμεντόστρωση που εξυπηρετεί κάποιους , ενώ στην πραγματικότητα ανήκει σε ένα δίκτυο 12 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει περιφερειακούς δρόμους, αγροτικούς δρόμους και μονοπάτια τα οποία με κάποιο τρόπο πρέπει να ενώνονται μεταξύ τους. Καλό είναι όποιοι κάνουν κριτική να διαβάσουν την συγκεκριμένη μελέτη και μετά να κάνουν κριτική. Κάποιοι ήθελαν ο Αντιδήμαρχος της περιοχής  να σταματήσει ένα αδειοδοτημένο και νόμιμο έργο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για εκατό μέτρα τσιμέντο.

Εγώ δεν έχω καμία ευθύνη για το έργο αυτό. Το διαχειρίζεται η Τεχνική Υπηρεσία. Οι χωρικοί Αντιδήμαρχοι δεν έχουν να κάνουν με αυτά τα έργα. Οι «φίλοι των μονοπατιών» και οι «επαγγελματίες της περιοχής Καρφά-Αγ. Ερμιόνης- Μέγα Λιμνιώνα» δεν γνωρίζω γιατί  κατηγορούν εμένα.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.