«Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» στήριξε εμπράκτως τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

 

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδίων Χίου « Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αγάπη του, την αλληλεγγύη, τη στήριξή και τη συνδρομή του προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες συνανθρώπους μας, στην περιοχή της Θεσσαλίας, συγκέντρωσε τρόφιμα και τα απέστειλε στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Συνολικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία συσκευάστηκαν σε 25 μεγάλα χαρτοκιβώτια. Υπεύθυνοι της δράσης αυτής ήταν ο κ. Κυριάκος Δηράκης και η κ. Μαρία Ψαραδάκη συνεπικουρούμενοι και από άλλα μέλη του Δ. Σ.

Στο ταξίδι μας αυτό είχαμε πολλούς συνοδοιπόρους, οι οποίοι λειτούργησαν ως  κομιστές μαντατοφόροι του ευαγγελικού λόγου: «Αγαπάτε αλλήλους» και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά:

Τα μέλη και τους φίλους μας που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριό μας αυτό και έσπευσαν να συνδράμουν αναλόγως.

Τη Μεταφορική Εταιρεία ΜΑΡΝΕΡΗΣ για τη δωρεάν μεταφορά των τροφίμων από τη Χίο στη Θεσσαλονίκη.

Τη μεταφορική Εταιρεία ΕΝΩΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για τη δωρεάν μεταφορά των τροφίμων από τη Θεσσαλονίκη στα Τρίκαλα, καθώς και τον ανταποκριτή τους κ. Μπακάλη για τη δωρεάν μεταφορά τους στον τελικό τους προορισμό.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.