Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρώς!…. Κυρά Γιώργαινα στο λέω υπευθύνως ο Γιωργάκης σου είν’ ένας Θεατρίνος !

Επιτέλους το παιδί εμίλησε και με φόντο την Ακρόπολη ανήγγειλε την υποψηφιότητα του για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ …( ΠΑΣΟΚ) και σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα που είχε πει τότε ότι εάν ποτέ γίνει ο Γιωργάκης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα το καταστρέψει!
Όλοι γνωρίζουμε το τί έχει συμβεί από το 2009 και εντεύθεν με την άνοδο στην Πρωθυπουργία τις εξαγγελίες από το Καστελόριζο για την φτώχεια της Ελλάδας και τα μνημόνια πού περάσαμε για δέκα χρόνια μέχρι πού είδαμε την ανάσταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2019.
Φυσικά και την ίδρυση νέου κόμματος που δεν βγήκε ούτε βουλευτής και τα προεδρεία της Διεθνούς Σοσιαλιστικής και τρέχα γύρευε , βγάζοντας τόσα χρόνια την ουρά του απ έξω και την αποστασία πρωτοκλασάτων πρώην υπουργών και στελεχών κοινώς ( λαμόγια) πρός τον ΣΥΡΙΖΑ για καρέκλα και” μάσα ” και φθάνοντας το ΠΑΣΟΚ από το 44% το 2009 στο 4 η 6 % και βρέθηκε στο τέλος η ΦΩΦΗ και το κράτησε γύρω στο 8% .
Και θέτω το μεγάλο ερώτημα στο Γιωργάκη ,γιατί όταν προκυρήχθηκαν οι νέες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη τον Δεκέμβρη νέου αρχηγού του κόμματος δεν έθεσε τότε υποψηφιότητα όπως οι τέσσερις ΦΩΦΗ, Λοβέρδος, Καστανίδης και Ανδρουλάκης;
Αλλά μόλις το πονηρό Γιωργάκη είδε την παραίτηση της ΦΩΦΗΣ λόγω ασθενείας αμέσως άρχισε να βλέπει οράματα και αρχηγίες και όπως αναφέρει στην σημερινή του δήλωση για την κάθοδο του και την δικαιολογία το γιατί και που προσβλέπει, είναι σκέτος Θεατρίνος όπως λέει το τραγούδι που έγραψε ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ για την συμπεριφορά του Μαέστρου Γιώργου Κατσαρού με τα ξενύχτια λόγω της δουλειάς του απευθυνόμενος στην γυναίκα του το 1968 και μάλιστα τότε έλεγαν ότι γράφτηκε για τον Δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο που σε μία νύχτα άλλαξε το νόμο πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του για να παντρευτεί την Δέσποινα της Χούντας και αμέσως μετά τον κατάργησε.
Και μάλιστα αν λάβουμε υπόψη μας τους στίχους του τραγουδιού : ” Κυρά Γιώργαινα ” θα δούμε ότι λένε πολλές αλήθειες και την πραγματικότητα.
Κυρά Γιώργαινα ο Γιώργος σου πού πάει; Για πού το ‘βαλε και πού το ξενυχτάει; Έβαλε το σκούρο του, άναψε το πούρο του Μπήκε στο αμάξι του και εντάξει του, Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά πού λέει μην τα τρως ! Από τις έντεκα και μπρος Κυκλοφοράει για γαμπρός !Κυρά Γιώργαινα στο λέω υπευθύνως Ο Γιωργάκης σου είν’ ένας Θεατρίνος! Για δουλειά σου μίλησε, πονηρά σε φίλησε κι η αυγούλα μύρισε και δεν “γύρισε “, αλλά το τελευταίο δυστυχώς ο Γιωργάκης “ξαναγύρισε” στον τόπο του εγκλήματος και ξαναχτυπά!
Με την δήλωση του ότι κατεβαίνει στις εκλογές:
” Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή.
Για τους πολίτες και τη χώρα.
Γιαυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη.
Να συμπορευτεί με τις άλλες Προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.
Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή.
Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων.
Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας Προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.
Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.
Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.
Για την απόφαση μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή. “
Τώρα βέβαια αν η διαδικασία γίνει γιορτή ή δεν γίνουν οι επτά πληγές του Φαραώ όπως μάλλον φαίνεται να είναι οι επτά μνηστήρες και αρχίζει η υπονόμευση και ο διχασμός με πισώπλατα μαχαιρώματα θα φανεί τις επόμενες μέρες!
Χαιρετίσματα στην εξουσία!
Εγώ Δεν γνωρίζω τελικά ποιοι και πόσοι στο τέλος θα είναι οι μνηστήρες της Πηνελόπης, αλλά σαν ενεργός πολίτης αυτού του τόπου έχω να πω και να παρατηρήσω ότι το παιδάκι της Αμερικής μίλησε έβγαλε την πιπίλα από το στόμα του καβάλησε το ποδηλατάκι του και πήρε σβάρνα τους δρόμους της Αθήνας τώρα σε ποιόν δρόμο θα κουντρουβαλήσει θα φανεί στο άμεσο μέλλον.
Όπως γράφω υπάρχουνε πολλοί μνηστήρες που παρέμειναν και παραμένουν αγέρωχοι τόσα χρόνια στο χώρο του ΠΑΣΟΚ πού ίδρυσε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά βλέπω στον ορίζοντα έναν άλλο ΑΝΔΡΕΑ τον ΛΟΒΕΡΔΟ , έναν σοβαρό και καταξιωμένο πολιτικό και επιστήμονα Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου πρώην υπουργό με τεράστιο πολιτικό ήθος και ανάστημα με άμεμπτο και αμόλυντο χαραχτήρα πού πιστεύω πως πρέπει οι οπαδοί και φίλοι του ΠΑΣΟΚ να δείξουν την εμπιστοσύνη τους για νέο αρχηγό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Και να μην ξεχνάμε όλοι οι Έλληνες αυτά που γράφουν ορισμένα σκίτσα και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και παραθέτω ορισμένα και θα παραμείνω στα τρία ΧΧΧ που συνθέτουν το όνομα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και θα μείνουν στην ιστορία ως ” τα τρία Χ ” .
Ο παππούς έφερε την (Χ)ούντα
Ο πατέρας έφερε το( Χ)ρέος
Ο υιός έφερε το (Χ)ΑΟΣ !!!
Εύχομαι να μην δούμε πισωγύρισμα δεκαετών που τα πληρώνουμε ακόμα και σήμερα με τα ΘΑ και ΘΑ ή με το Τσοβόλα δώστα όλα ή πριν από δώδεκα χρόνια ΛΕΠΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
Καλημέρα Πατρίδα, Καλημέρα Φιλαράκια μου Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης και σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ανοίξτε τα μάτια σας και ΞΥΠΝΗΣΤΕ για το καλό της Πατρίδας μας ποιόν θα εμπιστευτείτε !
Χίος 21 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.