Ο Δήμος Χίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

 

Η σημερινή μέρα, η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Η μέρα αυτή έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους τους ανθρώπους και να  μας υπενθυμίσει ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν πραγματικά ζωές.

Η ανάπτυξη της ιατρικής τεχνολογίας, οι σύγχρονες θεραπείες και η σωστή ενημέρωση έχουν αλλάξει πλέον τον τρόπο αντιμετώπισης αυτής της ασθένειας και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για την πλήρη καταπολέμησή της.

Οι πάσχοντες, ως αληθινοί ήρωες της καθημερινότητας,  προσπαθούν με αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια να αντεπεξέλθουν στις οικογενειακές, κοινωνικές και  επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με σύμμαχο τις οικογένειες και τους φροντιστές τους.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Χίου ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν την υγεία των πολιτών, μέσα από τις δομές του προσπαθεί με όλες τους τις δυνάμεις να προσφέρει ψυχολογική στήριξη και βοήθεια σε όλους τους ασθενείς.

Με αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βοηθάμε όλους όσους δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους.

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και η Δημοτική Αρχή βρίσκονται δίπλα σε όλους τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα με την ασθένεια.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.